God jul og Godt nyttår!

0

Hei, alle dere kjære trofaste lesere!
Også en stor HEI til alle nye lesere. 

Det er romjul og vi nærmer oss et nytt år med stormskritt.
Et av mine nyttårsforsetter er at jeg skal bli flinkere med å blogge. Jeg savner det skikkelig! Jeg savner all den feedbacken, tipsene og underholdningen en blogg kan føre med seg så jeg må prøve å finne tid til dette :)

 Slik ser jeg da altså ut i disse dager:


Så ja.
Vi har hatt en kjempetrivelig julefeiring med familien til Andreas. Sebastian har også vært sammen med oss i år og det har gått utrolig bra!
Han er virkelig den beste femåringen i verden. Så tålmodig, så flink! Jeg er en stolt liksommamma <3

Vi fikk også veldig mye fint til jul.
Fikk en del penger som jeg skal bruke på å dyrke mine kreative evner og for de har jeg bestilt meg lysbord! Må også gå til innkjøp av tusjer og litt annet småutstyr og så er jeg i boks.

Jeg ga nemlig hjemmelagde julegaver til noen av de nærmeste i familien i år. Tegnet portretter av Sebastian til svigermor og svigerfar, tegnet bilde av tantebarna mine til søstra mi og så tegnet jeg et bilde av niesen til Andreas og ga til broren og fruen hans. Alle ble så glade :) og fikk masse gode tilbakemeldinger.. Så dette vil jeg fortsette med!

Av min kjære så fikk jeg ei en gave som er SVÆRT vanskelig å få tak i. Nemlig en Tom Waits LP-plate som kom ut i 1992, på den tiden begynte LP å ta slutt så det var svært liten produksjon. Men fikk da altså denne LP'en. Bone Machine av Tom Waits.. og en nydelig kort! Jeg elsker han. Han kan virkelig å overaske <3

Jeg begynte å gråte tilogmed..

Så har vi spist masse god mat, sett mange fine julefilmer og i kveld, lørdag, så skal vi på hjemmefest hos gammelgjengen til Andreas. Det tror jeg blir knallartig!
I denne anledningen så dro vi på en powershoppingrunde i stad. Dro på City Syd rett etter et juleselskap vi var på og kom ut 20minutter senere. På dette tidspunktet er jeg en kåpe, en bukse, en lipliner og leppestift rikere.. Og alt dette for 700kr. Opprinnelig så kostet kåpen i seg selv 799kr så jeg er STOLT av dette handleøyeblikket!

Andreas kjøpte seg øreringer :D Tøffingen! 

Nå skal jeg hive innpå en frossenpizza, godt med litt variasjon i jula ;)

Ønsker alle en fin romjul videre! Facebook Bloglovin Twitter

Rosa stjerne Widgets

Follow on Bloglovin

Hvit stjerne Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak Den som gir seg, er en feiging!. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av Silje Lien
hits