Om Meg (oppdatert)

0

Jeg er ei dame på 24 år, blir 25 i juli. Bor i Trondheim med samboeren min og sønnen hans.Jeg er oppvokst på Aure som ligger på nordmøre, men i 2001 valgte mine foreldre å skille seg så da flyttet jeg og mamma til Trondheim. Jeg har en biologisk søster og hun ble igjen på Aure sammen med pappa for å gå ferdig ungdomsskolen. Siden det bare er 15mil mellom Aure og Trondheim så ble det mye helgeturer frem og tilbake, noe som var tøft i starten, men som ble en vane etterhvert. 
Søstra mi kom flyttende til Trondheim for å gå videregående i 2002 

Jeg bodde sammenhengende i Trondheim i 7-8år. Fra høsten 2006 flyttet mamma tilbake til Aure med sin nye kjæreste, som nå er ektemannen hennes, og dermed flyttet jeg og søsteren min sammen på hybel. 

Høsten 2007 flyttet jeg inn alene på min egen hybel. 

Senere dro jeg til Stavanger for å gå folkehøyskole, nærmere bestemt Solborg Folkehøyskole. Etter ett år der ble jeg kjent med verdens herligste jente, Karoline, som er min aller beste venninne:

I 2009 flyttet jeg og Karoline sammen til Oslo for å studere. Jeg ble værende der i bare ett år, men har planer om å en dag flytte tilbake med min lille familie, forhåpentligvis ;)

Der studerte jeg ved NISS - Nordisk Insitutt for Scene og Studio og jeg gikk Visuell Kunst - Foto. 
Ikke det beste studieåret i mitt liv, for å si det slik.

Så flyttet jeg opp til Trondheim igjen høsten 2010 for å fokusere på vektnedgang og her bor jeg enda. Det har gått litt opp og ned, men nå får jeg hjelp via sykehuset og goooood støtte fra familien min så nå går det riktig vei. Så langt har jeg gått ned 12,5kg and still losing weight :)

Nå for tiden bor jeg, som sagt, i Trondheim sammen med min lille familie bestående av min kjære samboer, Andreas, og hans sønn på 4 og et halvt år, Sebastian. På bloggen kaller jeg han for Bobben, Bobbo, Basse o.l. 
Her bor vi i en leilighet som vi driver å pusser opp så smått så det blir også en del oppdateringer på den fronten.
Jeg jobber som SFO-assistent på Charlottenlund Barneskole og trives veldig godt med det! 

Følg meg på livet mitt ved å legge meg til som venn eller via bloglovin :)
Facebook Bloglovin Twitter

Rosa stjerne Widgets

Follow on Bloglovin

Hvit stjerne Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak Den som gir seg, er en feiging!. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av Silje Lien
hits