Fotoshoot i solskinn

2

Det ser ut til at våren er kommet for fullt til Trøndelag.
Vært noen flotte dager med solskinn og milde temperaturer.. og når fruene på Bærre Lækkert spurte så fint om jeg kunne avfotograferes med noen av nyhetene i butikken dems, nølte jeg ikke et sekund. Hadde det utrolig gøy!! 
Jeg har handla en del på denne butikken i det siste og dette antrekket SKAL jeg ha. Det ble dog ikke med meg hjem i går.
Det jeg kjøpte i går kommer litt senere.

Buksene er i modellen Sanna, men de har den også i Nille. 

Som dere ser er jeg en stor dame og det stopper ikke meg i å være glad og lykkelig. Det burde det ikke gjøre til noen andre heller!
Så er du en jente eller dame som er noen kilo ekstra og som går å føler deg skamfull og flau for det ekstra du bærer på, så er jeg sikker på at damene på Bærre Lækkert kan få deg til å blomstre og skinne. Det fortjener du!

Aksepter hver kurve du har på kroppen. De forsvinner ikke over natta. Aksepterer du dem så vil du få det så mye bedre med deg selv. Og er du der i livet, som meg, hvor du prøver å gå ned i vekt, endre livsstil og bli sunn.. Tror du ikke at det vil føles bedre om du i mellomtiden behandler kroppen din som et tempel? Det er jo den eneste kroppen du har, hvorfor ikke pynte mer på den?
Jeg vet med meg selv at det gjør veien mot en sunnere livsstil litt lettere. Jeg elsker følelsen av å glitre i hverdagen.  

 

#stormote #mote #skjønnhet #welovecurves #bærrelækkert #plussizefashion #værgladikroppendin  

Vanja

Ååh, enn om all kunna ha tenkt som dæ, Linn Marita <3 Det e såå sant det du si, å æ skulla gjerne ha skjerpa mæ sjøl på akkurat det. Du e råå vakker!

14.03.2015, kl: 11:08
http://foevaah.blogg.no

Linn Pinn Sukkerspinn

Vanja: Ja, enn det, Vanja :D hehe neida! Men det e nokka med det.. Det e så deilig å kunna aksepter kroppen sin etter så mange år :D Tusen takk <3

17.03.2015, kl: 21:16
http://liinnmarita.blogg.no/


Facebook Bloglovin Twitter

Rosa stjerne Widgets

Follow on Bloglovin

Hvit stjerne Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak Den som gir seg, er en feiging!. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av Silje Lien
hits