Bekymringskvarteret

2

Hei mine kjære lesere!

Det ble en litt ufrivillig bloggpause igjen her på noen dager, jeg GLEMTE rett og slett at jeg har begynt å blogge igjen.
Det er noe med disse bloggrutinene. De må komme seg ordentlig på plass igjen. Kanskje jeg må begynne å skrive huskelapper på telefonen min? Lage alarmer for hver gang jeg må poste et innlegg.. Høres tungvindt ut, men jaja. Det er jo så gøy med feedback!! Det burde jo vært motivasjonen :D

Jeg har iallfall kommet godt i gang med uken min. I går hadde vi temakveld vi i Ungdomsutvalget i Fagforbundet Trondheim hvor alle medlemmer under 30 var invitert.
Var ikke så mange som kom, men vi hadde det utrolig morsomt likevel! Hadde jo hyret komiker og alt :D

 Før det var jeg på behandling og vi snakket om noe interessant.
Har dere noen gang tenkt over alle bekymringene som er innom hjernen ila en dag? Det kan være utrolig mange og du har ABSOLUTT ikke godt av det.
Jeg er en krisemaksimerer. Jeg overdramatiserer og overtenker mye opp i hodet mitt. Derfor har jeg nå, etter råd fra psykologen på behandlingssenteret, innført bekymringskvarteret. Jeg skal gi meg lov til å bekymre meg for ting i 15 minutter i løpet av et døgn, men kun disse 15minuttene. Bekymrer jeg meg ellers så må jeg ta meg sammen og fokusere på noe annet, enten det er trening, avspenning eller andre ting som kan okkupere hodet mitt og ha god innflytelse på meg. 

Jeg har enda ikke helt klart å mestre dette, men jeg skal få det til!

Så.. Nå er det tirsdag og jeg sitter godt plantet i sofaen med Arsenal-kamp på TV'n mens jeg blogger og surfer på airbrush-videoer på Youtube.
Dette er nemlig noe jeg skal lære meg etterhvert nå. Kjempespent! Mangler noe utstyr enda, men med en gang jeg har startet, så vil det sikkert bli postet her inne!

Dette var det jeg kunne bidra med i kveld.. Blogges snart igjen :) 
hemmelig venn!

Fin blogg å fin jente, stå på ! :)

17.03.2015, kl: 21:40

Linn Pinn Sukkerspinn

hemmelig venn!: Tusen takk, min hemmelige venn :)

18.03.2015, kl: 18:19
http://liinnmarita.blogg.no/


Facebook Bloglovin Twitter

Rosa stjerne Widgets

Follow on Bloglovin

Hvit stjerne Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak Den som gir seg, er en feiging!. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av Silje Lien
hits