Påskepatrulje for Fagforbundet

0

Hello, hello!
Da var det påskeferie på denne damen.
Nå er påskepatruljen ferdig og vi har delt ut 250 egg til arbeidsplasser med Fagforbund-medlemmer rundt omkring i Trondheim. Det var utrolig givende og koselig! Føler folk satte skikkelig stor pris på oss. Det var godt!

Det siste egget vårt gikk til en som jobbet i renholdsverket. Jeg og Anniken, som sitter i ungdomsutvalget med meg, fulgte etter en søppelbil et stykke og der hoppet det av en fyr som tilfeldigvis var medlem. Han fikk seg en liten overaskelse da det kom ei smågal dame løpende etter han med et påskeegg i handa! Hahaha! Han lo godt når han gikk da. 

Nei, guri.. Vi har kosa oss, gitt!

I morgen blir det en tur til Bærre Lækkert for å se på de nye klærne som er kommet inn der før det bærs hjem igjen og begynne å pakke!
Vi reiser til Oslo på torsdag og videre til Kiel. Cruise i 2 netter! Gleder oss veldig. Skal bli litt deilig å komme seg bort.

 #fagforbundet #påskepatrulje #påskeegg #ungdomsutvalgetitrondheim #ungdom

120kg godteri? Null problem.

2

SNART HELG!
Det kjennes altså ut som jeg har hatt en lang og tøff uke, men i teorien har jeg vel ikke det.
Jeg har hatt noen ærender både på jobb, via Fagforbundet og vervet mitt + litt andre ting. I tillegg har jeg selvsagt vært i behandling. En dag til nå så er det helg og det skal likevel bli veldig godt :)
Og i helgen skal jeg ute med flotte jenter og kose meg!

 Jeg har gjort en litt rar og merksnodig ting denne uka. På tirsdag dro jeg og min kjære søster til Obsen for å handle inn godteri for å fylle påskeegg med.
Men ikke hvilke som helst... vi skulle fylle 250 egg og trengte derfor ca 120kg med godteri. Så nå kan jeg faktisk si at jeg har vært på lageret på obs på City Syd.. Haha!

Hun hjalp meg med å få godteriet til Fagforbundets lokaler her i Trondheim og hjalp meg med å bære det inn sammen med noen av oss i utvalget. 
Verdens snilleste søster! 

Dette var på onsdag og vi i Ungdomsutvalget samt noen fra seksjonene hadde pakket ca 250 egg på 1,75timer! MEGET effektiv gjeng!


Følte oss skikkelig lure her altså... 

Det har også vært mye sykdom rundt omkring denne uken og mannen kom hjem med manneinfluensa på tirsdag. Vært nesten sengeliggende siden!

Så uka her har vært litt snodig og rar, men likevel en god uke.
Neste uke er det den stille uken og da REISER VI BORT :D Vi skal til Kiel med Kielferga! Gleder oss til å komme litt unna.

 

Ny Lovnad!

0

Har dere noen gang vært fristet til å gå innpå disse asiatiske sidene fylt med masse fine klær, smykker, klokker, vesker og pengbøker for så å bestille noen fine ting, fått de i posten og det visste seg at det ABSOLUTT ikke passet?
Vel, dette gjør jeg titt og ofte. Jeg er fornøyd med smykkene til 3kr og sånn, men klærne er jeg ikke like fan av.

Men likevel er jeg inne å ser.. Rett og slett fordi jeg håper det er blitt gjort noen endringer eller det er kommet nye ting som ser true to size ut.

... men ender opp med å bli skuffet, gitt.

Så nå, her inne på min blogg, kommer min "oppsigelse". Jeg skal, fra i dag av, slutte å gå inn på slike sider. Jeg skal absolutt ikke legge igjen mine penger i slike butikker.

Det var dagens... utblåsning? Nei. Dagens lovnad.


 Det er mandag, en ny uke.

Vi har hatt en litt tøff helg med omgangssjuke og mer til. På lørdag hadde vi gode planer om å dra på Lerkendal på Åpen Dag for å se på Rosenborgspillerne, Trollungen, brannmenn ++, men da vi gikk av bussen ble bussholdeplassen nesten dynket i spy fra junior. Han var likblek, stakkar. Vi fikk farmor til å komme å hente oss, dro innom butikken og kjøpte litt sykegodt og cola og rett hjem under dyna med spybøtte ved siden av. Helt utslått.

Helt forferdelig å se på barn som har det så ekkelt.
Søndagen kom og han ble MYE bedre! Heldigvis.. :)

I dag har det vært behandlingsdag og vi lærte om hjernen og hva som skjer med hjernen når vi blir utsatt for stress.
Det tenker jeg må være et eget innlegg. Det er ganske så komplisert også så vet faktisk ikke om jeg orker å lage et innlegg om det, med mindre det skulle være HØYST interessant fra dere, såklart. 

Så!
Nå er jeg hjemme "alene". Mannen er på kurs og barnet er i sengs.
Denne tuppa har en plan om å se på TV. Nå har hun mulighet til å se HVA SOM HELST! Om det er på bliss, FEM o.l. Håper jeg finner en skikkelig klissekomedie eller lignende.

Vi snakkes!

 

Enkel, men komplisert psykologi

2

Nok en ny dag med behandling.
I dag lærte vi en veldig interessant modell som kalles ABCDE-modellen. Den er litt komplisert, men sånn i det lille så kan man dele opp en situasjon man har i type ABC-modellen. Den har kanskje noen hørt om. A) Det er noe som trigger en bekymring fram, f.eks en følelse, et bilde e.l. B) Man begynner å gruble og tolke bekymringen eller situasjonen. C) Tankene rundt alt dette begynner å gå over i handlinger.

Et eksempel på dette for min del var når min kjære skulle kjøpe seg motorsykkel for første gang.
Han tok lappen på MC i fjorsommer og i september skulle han kjøpe seg sykkel. Sykkelen befant seg i Drammen så planen var at han skulle fly ned og kjøre sykkel opp. Helt fersk! Han dro ned en fredag og kom ikke hjem før lørdags ettermiddag. Slik var det hjemme i stua vår fredagen og lørdagen:

A) Jeg var i utgangspunktet svært skeptisk til at han skulle kjøre sykkelen fra Drammen og helt opp til Trondheim. B) Jeg begynte å gruble over hva som kunne skje. Krisemaksimerte opp i mente. "Han kom sikkert til å kjøre seg utenfor en klippe eller bli påkjørt av en av de litauiske trailersjåførene...". C) Jeg begynte å gå inn på alle lokalaviser og store aviser for å holde meg oppdatert på hvis det skulle skje noe "MC-ulykke langs den og den fylkesveg. En mann omkom" o.l.. Jeg hadde det absolutt ikke bra med meg selv.. og var kjemperedd.

I mens i Drammensområdet hadde min kjære klart å miste telefonen sin i asfalten slik at den knuste og ble totalskadd. Han hadde det jo fint, men hvordan i huleste skulle jeg nå få kommunisert med han?

Så ja, det var et eksempel på dette.

Videre så har vi jo D og E. Dette er kanskje den delen hvor man begynner å ro seg ned og finner løsninger på hvordan man kan jekke seg ned et par hakk.
D) Her skal man tenke over realistiske alternativer som f.eks i mitt tilfelle: Han har jo faktisk lært seg å kjøre sykkel. Han stod jo på prøvene og fikk gode tilbakemeldinger. Dette kan han jo! I tillegg så hadde jeg nok blitt oppringt om det hadde vært noe i og med at jeg er en pårørende. E) Her skal man sette en skala. På en skala på 0-10, hvor redd var du først og hvor redd er du nå? Hvor mye tror du faktisk på denne tolkingen du har gjort deg i hodet?

Dette er med på gjøre deg veldig bevisst på hvordan reaksjoner du har. Dette kan jo tilogmed hindre deg, med trening såklart, i å gjøre det flere ganger.

Jeg ble så imponert av dette. Jeg føler meg heldig som har muligheten til å være i rundt mennesker som formidler slike kompliserte ting så veldig godt.
Jeg lærte masse. Håper jeg kan bidra med noe til dere også nå :) 
Bekymringskvarteret

2

Hei mine kjære lesere!

Det ble en litt ufrivillig bloggpause igjen her på noen dager, jeg GLEMTE rett og slett at jeg har begynt å blogge igjen.
Det er noe med disse bloggrutinene. De må komme seg ordentlig på plass igjen. Kanskje jeg må begynne å skrive huskelapper på telefonen min? Lage alarmer for hver gang jeg må poste et innlegg.. Høres tungvindt ut, men jaja. Det er jo så gøy med feedback!! Det burde jo vært motivasjonen :D

Jeg har iallfall kommet godt i gang med uken min. I går hadde vi temakveld vi i Ungdomsutvalget i Fagforbundet Trondheim hvor alle medlemmer under 30 var invitert.
Var ikke så mange som kom, men vi hadde det utrolig morsomt likevel! Hadde jo hyret komiker og alt :D

 Før det var jeg på behandling og vi snakket om noe interessant.
Har dere noen gang tenkt over alle bekymringene som er innom hjernen ila en dag? Det kan være utrolig mange og du har ABSOLUTT ikke godt av det.
Jeg er en krisemaksimerer. Jeg overdramatiserer og overtenker mye opp i hodet mitt. Derfor har jeg nå, etter råd fra psykologen på behandlingssenteret, innført bekymringskvarteret. Jeg skal gi meg lov til å bekymre meg for ting i 15 minutter i løpet av et døgn, men kun disse 15minuttene. Bekymrer jeg meg ellers så må jeg ta meg sammen og fokusere på noe annet, enten det er trening, avspenning eller andre ting som kan okkupere hodet mitt og ha god innflytelse på meg. 

Jeg har enda ikke helt klart å mestre dette, men jeg skal få det til!

Så.. Nå er det tirsdag og jeg sitter godt plantet i sofaen med Arsenal-kamp på TV'n mens jeg blogger og surfer på airbrush-videoer på Youtube.
Dette er nemlig noe jeg skal lære meg etterhvert nå. Kjempespent! Mangler noe utstyr enda, men med en gang jeg har startet, så vil det sikkert bli postet her inne!

Dette var det jeg kunne bidra med i kveld.. Blogges snart igjen :) 
Hei igjen. Velkommen tilbake!

0

Jeg har tenkt en god stund nå på å lage en ny blogg som skulle omhandle min kamp mot kiloene og veien mot gastric sleeve.
Men i stede for å lage en blogg rettet mot kun ET emne så vil jeg herved re-åpne min gamle blogg og ønske alle de gamle samt nye lesere velkommen!


Jeg vil jo så gjerne oppdatere om livet mitt igjen, og ikke bare for å få lesere og alt det der, men for meg selv også.
Det er godt å ha et sted og skrive ned følelser, tanker, få ut litt aggresjon samt å dele interessante ting! Jeg savner alt dette.  

Det første jeg gjerne vil dele er at jeg er i 50% jobb som SFO-assistent. Nå for tiden er jeg i behandling mot smerter etter at jeg fikk diagnosen fibromyalgi. Dette har jeg nok mest sannsynlig hatt en god stund og vært plaget med smerter i muskler og ledd. Behandlingen går i hovedsak ut på å finne metoder for å lette på smertene som f.eks avspenning, pusteøvelser og litt psykologi.

Jeg er fortsatt sammen med bamsen min og vi har kjøpt oss motorsykkel. Jeg skal derfor begynne å øve meg på airbrushing slik at jeg kan lage et motiv for sykkelen vår. Dette gleder jeg meg til :D

Så slik er ståa per i dag ;D

Nå straks blir jeg plukket opp av min kjære storesøster og vi skal på trening.
Godt blir det.

 #backinaction #tilbakepåblogg #livstilsblogg 

L.E.F

0

Hoi, godtfolk.

Da har vi såvidt startet med januaren. Både jeg og Andreas har begynt å jobbe igjen og Sebastian er i barnehagen. 
Julen skal vi rydde ut på søndag og det skal bli godt. Føler egentlig at jeg ikke er helt ferdig med julen og dens fristelser før mandagsmorgen.. Det er så teit med slike innklemt-dager. En blir litt ekstra demotivert til å komme ordentlig i gang med LEF (livet etter ferie). Høhø!

Men ja. Back at work og det går greit. Skal tilogmed jobbe i morgen... på en lørdag...
Mest fordi at Andreas skal jobbe også, da.

Jeg har, siden jeg bestilte meg lysbord, vært inne og ute av UPS sine sider for å tracke hvor den befinner seg i verden på sin eventyrlige reise.
Og imorrest kunne jeg juble over at den nå er innenfor Norges grenser.. Snart er den her og da skal det tegnes!
Kommer til å bli veldig gøy. For dere som ikke vet hva det er så er det slik tatoveringsartister bruker når de skal tegne opp en tatovering. Altså, tegne etter liksom.. Skjønner'u? :)

Jeg jobber fortsatt med nyttårsløftene mine, så det kan ta en liten stund før de er klare.
Men gleder meg til å ha dem "svart på hvitt".. :D

Hvordan takler dere LEF?
Noen gode råd? 
GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!

0

Godt nyttår, kjære lesere!

Vi delte opp nyttårsaften litt i år. Først dro vi på festningen og så rakettoppskytingen for barna kl 19 så dro vi videre til broren til Andreas for å spise middag med familien deres. 
Vi fikk servert en himmelsk biff strofanoff. Hjemmelagd, såklart. Var utrolig godt og vi ble ekstremt mette, nok en gang.  

Etter middagen og desserten så dro vi hjemover. Planen var at Bobbe skulle ta seg en liten dupp for så og stå opp kl 2330 og bli med oss ut for å se på alle rakettene, men når vi gikk inn for å vekke han så spurte vi han om han ville være med ute å se på, men han ville ikke det. "Æ vil sov heller æ.." <3 søteste i verden!

Etterhvert dukket Erlend opp, en god kompis av oss, og vi satt å jabba til langt utpå natt. Utrolig koselig!

I dag er det BARE daffing som står på agendaen.
Kalkunen står i ovnen og godgjør seg, snart skal vi sette på potetene og så blir det familiekos resten av kvelden. Deilig.
Pysjen er på og den skal ikke av før i kveld når jeg legger meg :)

I morgen er det tilbake til jobb og trening.
Og nå skal jeg sette meg ned å lage et innlegg angående nyttårsforsetter, for ja.. Det må til :)

Januar er den måneden i året jeg er flinkest i både trening, jobb og det å holde motivasjonen oppe.. Så nå må jeg bare finne en teknikk som gjør at jeg kan beholde denne motivasjonen videre gjennom året også.

Noen bilder fra i går:

Hvordan var deres feiring?
Har dere noen nyttårsforsetter? Da vil jeg gjerne høre noen av dem nedenfor her :)
Kommer et innlegg om mine litt senere. 

God jul og Godt nyttår!

0

Hei, alle dere kjære trofaste lesere!
Også en stor HEI til alle nye lesere. 

Det er romjul og vi nærmer oss et nytt år med stormskritt.
Et av mine nyttårsforsetter er at jeg skal bli flinkere med å blogge. Jeg savner det skikkelig! Jeg savner all den feedbacken, tipsene og underholdningen en blogg kan føre med seg så jeg må prøve å finne tid til dette :)

 Slik ser jeg da altså ut i disse dager:


Så ja.
Vi har hatt en kjempetrivelig julefeiring med familien til Andreas. Sebastian har også vært sammen med oss i år og det har gått utrolig bra!
Han er virkelig den beste femåringen i verden. Så tålmodig, så flink! Jeg er en stolt liksommamma <3

Vi fikk også veldig mye fint til jul.
Fikk en del penger som jeg skal bruke på å dyrke mine kreative evner og for de har jeg bestilt meg lysbord! Må også gå til innkjøp av tusjer og litt annet småutstyr og så er jeg i boks.

Jeg ga nemlig hjemmelagde julegaver til noen av de nærmeste i familien i år. Tegnet portretter av Sebastian til svigermor og svigerfar, tegnet bilde av tantebarna mine til søstra mi og så tegnet jeg et bilde av niesen til Andreas og ga til broren og fruen hans. Alle ble så glade :) og fikk masse gode tilbakemeldinger.. Så dette vil jeg fortsette med!

Av min kjære så fikk jeg ei en gave som er SVÆRT vanskelig å få tak i. Nemlig en Tom Waits LP-plate som kom ut i 1992, på den tiden begynte LP å ta slutt så det var svært liten produksjon. Men fikk da altså denne LP'en. Bone Machine av Tom Waits.. og en nydelig kort! Jeg elsker han. Han kan virkelig å overaske <3

Jeg begynte å gråte tilogmed..

Så har vi spist masse god mat, sett mange fine julefilmer og i kveld, lørdag, så skal vi på hjemmefest hos gammelgjengen til Andreas. Det tror jeg blir knallartig!
I denne anledningen så dro vi på en powershoppingrunde i stad. Dro på City Syd rett etter et juleselskap vi var på og kom ut 20minutter senere. På dette tidspunktet er jeg en kåpe, en bukse, en lipliner og leppestift rikere.. Og alt dette for 700kr. Opprinnelig så kostet kåpen i seg selv 799kr så jeg er STOLT av dette handleøyeblikket!

Andreas kjøpte seg øreringer :D Tøffingen! 

Nå skal jeg hive innpå en frossenpizza, godt med litt variasjon i jula ;)

Ønsker alle en fin romjul videre! 

Ønskelister for familien Hansen/Vågø

0

Hei, mine kjære lesere!

Tradisjon tro så kommer det jo såklart en ønskeliste.
Denne gangen kommer det også for en for guttene mine siden de er jo familien min :)

Sebastian sin:

- Playmo. MASSE Playmo! Spesielt skip, sjørøvere, politi, ambulanse, bondegårder.. +++

- En legoklokke. Dette er tydeligvis noe han har sett i en lekebutikk og det er en veggklokke som ser ut som den er bygget i lego

- Nye votter

- Kule klær

- Biler, traktorer og lastebiler. Gjerne fly, tog og alt som kan kjøres.

- Brettspill
- Eventyrbøker
 

Da var det duket for far's ønskeliste. Dette er da en liste han sånn ca har kommet på selv, men det er også mye her som jeg har skyld i, haha:

- Sokker! Man får aldri nok sokker.

- Klær (spesielt flanellskjorter i allslags farger og en jakke i rødt rutete mønster)

- Vin, både rød og hvit

- Induksjonskasseroller

- Grillpanne til induksjon

- Gavekort på Platekompaniet

- Klokke

- Ny TV (haha)

- Ny gitar eller penger øremerket til gitar

- Samsung Tab

 

Sååååå var det meg.. og i år ønsker jeg meg mye av det samme. Mye tegnesaker siden jeg har veldig lyst til å ta opp den hobbyen igjen.
Det jeg ser veldig mye på for tiden, er tegnebord.. Også kjent som lysbord.

Jeg har funnet et par linker: 

http://www.kreaktiv.no/display.aspx?menuid=15920&prodid=8077

http://www.ebay.com/itm/A3-Drawing-Tracing-Copy-Board-Tracer-LED-Ultrathin-Light-Pad-Box-Table-41-5-32cm-/171137313910

Disse er nok bare eksempler, men den nederste typen er ganske fin. Og så kommer den fra det store utland, noe som gjør den litt billigere enn den øversten. 
Men ja. Dette er da noe jeg virkelig ønsker meg :) eller penger til det, da.

I tillegg kommer alt av småtteri-utstyr som disse:

- Touch Twin Marker (tusjpenner)


Disse får du kjøpt HER!

- Tegneblyanter som du kan finne HER!

- Alt av småtterier som dere kan finne HER inne, spesielt viskelæret i blyantform for å komme til på små områder

Så det er noe av det jeg ønsker meg hobbymessig, da..

Ellers ønsker jeg meg:

- En krølltang som ser slik ut:

- Sminke

- Bodylotion fra The Bodyshop

- Gavekort på Platekompaniet

- Generelt gavekort, haha..

- Søte sokker med figurer eller søte fjes på.. 

- Sko (str 39)

- Samsung Tab 

Tja, masse sånne jenteting egentlig.
Så der har dere (..som lurer) noen tips til hva vi i fammen ønsker oss :)

Hva ønsker du deg til jul? 


 

 

Hallo-På-Do

0

Heia.
Syke-Linn er innom for å hilsepå.

Vel, nå har jeg tilbakestilt et av mine tidligere design, skiftet profilbilde fordi jeg har et stort ønske om å få svart hår igjen og håper nå at blogglysten skal bli litt større.
Jeg har jo en del temaer jeg gjerne skulle skrevet om.. Som f.eks at det snart er jul (ønskelister osv), opppussingsplanene våre osv osv.. Jeg har en liten liste i allefall..

I går og i dag har jeg vært hjemme fra jobb.
Vært skikkelig dårlig form og har hangla lenge nå.. Så håper det bryter ut for fullt slik at jeg kan bli 100% frisk til vi skal til Kiel!

Vi er jo allerede i midten av november og jeg gleder meg noe helt syyyyykt til jul.

På søndag hadde vi besøk av svigerfar (det var jo farsdag :D) og da disket vi opp med ribbe!! Det snødde ute og Louis Armstrong med sin veldig jule-aktige stemme fyllte ørene våre med stemningsmusikk. Det var veldig koselig!

 Men ja.

Bare en liten hilsen.. så kommer det sikkert mere ila dagen, tenker jeg.. 

Ha en fin en da, dere!

 

Utrolig gammelt bilde, gitt. Svart hår.. åh :)

Tørker støv av bloggen

2

Ja, for her var det ikke særlig mye liv innpå, gitt.

Dere skjønner vel kanskje det at hverdagen er nå blitt litt annerledes siden jeg har fått meg jobb. 
Jeg prioriterer annerledes for tiden.. Det å blogge er blitt mer en slags "Ah, har itj blogga på læng.. Bør kanskje oppdatere litt.."-følelse.. En "må gjøre"-sak.

Saken er at den sakslista begynner å bli litt lang og tiden strekker ikke helt til :)
I tillegg sliter jeg med inspirasjon til blogging. Hva skal jeg skrive om liksom? Jeg kan jo selvfølgelig skrive om min nye jobb nå, men hva med etter det da? Hva skal jeg skrive om da?
Det blir liksom sånn typiske "hva har jeg gjort i dag"-innlegg og det har jeg aldri likt, egentlig. Føler det derfor svært kjedelig å starte med det selv :P

Men ja.
Er ikke sånn at jeg skal slutte å blogge, da. Jeg skal iallefall ikke slette den.. rett og slett fordi jeg har hatt den i 4 år så det er veldig artig å se tilbake i tiden :D

I helgen hadde vi barnefri og på fredag var jeg og Andreas på Michael McIntyre-show. Og for dere som ikke vet hvem han er: Drit i bloggen min, gå rett inn på youtube og søk han opp!
Han er en britisk standup-komiker og jeg elsker humoren hans!

Jeg tror i grunn at han fylte Trondheim Spektrum, men på bildet så hadde jo ikke showet startet enda og det var enda folk som ikke hadde kommet seg på plass, som dere kanskje ser.
Det var helt sykt irriterende. Mye folk som gikk fram og tilbake, handla litt drikke, stod og prata lenge.. I tillegg så satt vi ikke særlig komfortabelt, men vi dreit i det for showet var så utrolig bra!!

Det var en veldig koselig kveld! Vi dro til byen etter showet og spiste burgerking-mat. Åh <3

På lørdag var det Toilldag i byen.
For mine ikke-trønderske lesere så betyr det Tulldag og det går rett og slett ut på at folk har lov til å være ekstra ufordragelig, shoppe seg ihjæl på gode tilbud over hele byen og nesten trampe ihjæl folk som prøver å komme seg forbi dem... Det er ganske gøyalt :D  ... eller ikke.

Jeg fant meg uansett noe fint som jeg kunne ha på jobb:


Denne hvite genseren kostet meg bare 100kr. 

Skal prøve å få lagd et lite innlegg med finere bilder osv.. :)

Det får være nok for denne gang.
Nå skal jeg legge meg å sove. Opp tidlig på jobb i morgen!

Stikkord:

07.10.2013

0

Søndag er husarbeid-dag. 
Og det har vi holdt på med.. Jeg vaska badet, mens Andy slo seg løs på kjøkkenet og stua. Det er utrolig godt når man er ferdig med sånt.
Fikk ikke slappet av så veldig lenge før jeg begynte med middagen. Tidligere i uken kom pappaen min med hjortkjøtt til oss, både rene biffstykker og grytekjøtt. Så i dag tenkte jeg å lage hjemmelagd fløtegratinerte poteter, biffsnadder stekt med løk, salt og pepper, rosèpeppersaus, salat og hvitløksbaguetter. Det ble suksess!

Det er utrolig artig å lage hjemmelagd mat så fra nå av skal vi begynne å ordne litt mer ordentlig mat i heimen vår.
Lagde jo også kylling gong bao på torsdag. Kjempelett, kjempegodt og artig å prøve noe nytt. Jeg fulgte en oppskrift fra en som kaller seg Sengekokken. Anbefales :)

I morgen er det mandag. Det betyr ny uke og en ny start for min del. Starter jo i min nye jobb!! Kjempespennende.

Veldig spent på hvordan kollegaene mine er og hvordan arbeidsoppgavene er. Jeg er ikke nervøs eller noe, men kjenner definitivt sommerfugler i magen :D

Hva har dere gjort i helgen da?
Lørdag - woop woop!

0

Åh. Så deilig!
Vi fikk litt barnefri i dag og har tilbringt mesteparten av tiden på O'Learys og drukket øl og drinker med svigerfar.
Utrolig koselig!! Sett noe dårlig fotball og bare prata masse tull :D

Nå er vi hjemme, spiller litt GTA 5. Straks blir det hjemmelagd pizza, side om side og nakenkveld! Det er viktig.

På mandag er det ny jobb, neste helg er det datekveld med indisk mat og Michael McIntyre-show.. Masse å se fram til!

Hva har dere gjort så langt i helgen?

Mmmm..raspberry daiquiri <3


 

Stikkord:

Future is bright

2

Hey ho!

Wow. Det er mye som har skjedd i det siste. 
Og jeg må bare starte med min aktivitet på facebook: Til alle dere som jeg har som venn der; You may be confused now!

Jeg skrev for bortimot en uke siden at jeg fikk meg jobb. Det gjorde jeg, men dagen etter måtte jeg ringe og takke Nei til denne. Jeg skrev på facebook at jeg fikk den, men har nå skjult det innlegget fordi jeg ikke skal jobbe der likevell.

Så på søndagskvelden så skrev jeg at jeg hadde meldt meg opp til truckførerkurs, noe jeg hadde, men på mandag, dere.... Da fikk jeg vite at jeg hadde fått meg en annen jobb som jeg var på intervju hos. Dermed så blir det ikke noe truckførerkurs på meg riktig enda heller..

Så nå må jeg fjerne det innlegget også :)

Sånn som det er nå, per dags dato, så skal jeg starte i en ny jobb på mandag og det ser jeg veldig fram til!
Dette er min første ordentlige jobb og jeg tror det kommer til å bli kjempebra.

Så.. til dere jeg ikke har på facebook: Dere kan kanskje se litt bort i fra dette rotete innlegget, hehe.

 Ellers så har jeg blitt syk. Var forferdelig dårlig form på mandag og i går.. I natt har jeg sovet relativt dårlig, kaldsvettet og vært ganske tett og ekkel, men nå har jeg tatt Ibux og føler meg litt bedre. Jeg klarer iallefall å sitte oppreist og se på PC-skjermen, haha.. For vet dere hva!!! Jeg har funnet såååå mange fine nettbutikker.. for oss damer som er litt større. OG BILLIG! 
Fant en side hvor alt kostet under 50kr (fra UK).. I tillegg fant jeg ut at New Look hadde en Plus-Size-kategori.. LOVE IT!

Kommer noen innlegg senere om akkurat disse.
(Bare drømmeshopping foreløbig siden jeg er blakk som ei kirkerotte)
Stikkord:

Ønsker og drømmer

0

God mandag, alle sammen!
Jeg startet mandagen med en snufsete nese og hodepine, men det ble bedre utover dagen. Heldigvis var det bra akkurat når jeg hadde et møte.

Nå er det ikke så bra lengre. Hodepinen har sniket seg innpå igjen og føler meg ganske tett og slapp.
I morgen har jeg et jobbintervju så da skal jeg være frisk igjen. Det er det jeg forteller kroppen min iallefall.

Jeg er så klar for å begynne i jobb nå. Jeg og Andreas har vært på noen visninger den siste uken bare for å se hvordan noen av rekkehusene ved oss er.. og jeg har så lyst til å flytte til noe større. Få oss en kjellerstue, stort kjøkken, stor stue. Ah, jeg drømmer! Rett etter min første lønnsslipp så blir det en tur i banken.

 Har også lyst til å friske opp garderoben min litt. Fått inn litt mer høstfarger, fine strømpebukser, skjørt, sko.. Åh <3 Blir toilljat!

Uansett.
Ville bare skrive en liten notis.

Må bli flinkere til å ta bilder til bloggen, tror jeg..

 

Update pøpdeit

2

Oi, der fløy tiden forbi og det gikk plutselig over en uke før det ble noe nytt innpå her..
Jaja. Sånn kan det gå!

Vel, rett etter jeg fikk klærne mine i posten så var det TNT og Within Temptation-konsert! KNALLBRA! For et liv det ble!
Artig tur på byen også.

Uken som gikk brukte jeg mye tid på å finne jobb. Der jeg er nå er jeg jo bare i praksis, men nå begynner lommeboka å skrike etter en lønnsslipp så nå er det noen forandringer som skjer. 

Ellers begynte jeg å trene igjen I DAG.. og det var godt.
Skal på en veiledningstime i morgen da for å finne noen nye øvelser og bli litt bedre kjent med utstyret der oppe.

Jeg fikk litt småangst når jeg gikk opp på vekta i morrest, så nå er det full skjerpings fremvoer!


Har ikke jeg søte klistremerker på telefonen, da? :D 

Nattis

2

God kveld... og god natt.
Er innom for å bare si det..

Jeg er så insane sliten i dag. Og nå skal jeg legge på nytt sengetøy på senga vår. Det er det artigste jeg vet...!

... men det er veldig bra at jeg skal ta meg en lang dusj og legge meg i rent sengetøy, da :)

Så.
Jeg legger inn årene for i kveld. Så blogger jeg mer senere.

Natta. 
Ukestart

0

Helgen er over og i morgen starter en ny uke.
Min uke starter med å levere minsten i barnehagen, gå meg en tur og så skal jeg ut på ærender.

Jeg må også komme meg til legen entur og få rekvisisjon på røntgen.
Jeg har nemlig kranglet litt med en langpanne. Slike panner man har i ovnen, vøttø.

Jeg måtte bruke en del tid på byen i går på å forklare folk hva som hadde skjedd... og det som skjedde var at jeg var en klæbb og slo hånden inn i pannen.
Ikke le. Det er ikke morsomt. Det var vondt. Jeg trodde jeg brekte finger'n!

... så nå skal jeg utelukke eventuelle brudd.

Så må jeg hjemme igjen og gjøre husarbeid.
Andreas, som er allergisk mot noen typer dyr, hoster og harker og puster svært tungt ENDA selv om kattene er ute av huset.. Så i morgen må jeg støvsuge ned hele huset og tørke støv.
Det er vondt å høre på pusten hans. Stakkar kjæresten min. Vi blir nok ikke fosterhjem for katter noe mere, desverre :/

Men sånn er det bare.

Håper alle får en knallfin start på uken!
 


Søte, vakre Timmi! Kommer til å savne disse tassene, men er også godt å ha en frisk mann i hus <3

Videoblogging/Vannpipe/Nytt prosjekt!

7

God kveld, kjære folk!

I dag har det vært mye action i Trondheim, gitt. Storbrann på Ranheim hvor en papirfabrikk sto i fyr og flamme.
Tok en del timer før den var under kontroll, men flesteparten av dere har sikkert lest dette allerede.

Uansett, så har jeg tenkt litt på dette med videoblogging. I innlegget mitt om farging av hår så var det ei søt jente som etterspurte dette.. Og jeg lurer litt på en ting.. Hva er det ønskelig å se?
Er det ønskelig å bare se på meg snakke om meninger? Snakke om forskjellige produkter? Sminkevideo? Vlogging?
Hva syns du er artig å se?

For dere som ikke har sett videoene, så er det bare å gå i venstre side under Kategorier -> Videoblogging/Sminkevideo så finner dere de :)

 Jeg solgte jo videokameraet mitt i fjorhøst så det eneste jeg har er vel mobilkamera (som btw er ganske bra), webcam (som tydeligvis filmer i HD) og speilrefleksen som ikke har autofokus. 
Har også et digitaltkamera som.. tja.. ikke har så veldig bra videofunksjon, men det passer bra til å bare ta med seg på steder osv.

Så.. Hva tror dere?

 Ellers i dag så har jeg vært på jobb.. Jeg og kollegaen min fant oss noen FLOTTE gamle ammunisjonskister eller bokser eller hva man nå vil kalle dem..
Og disse tenkte jeg å lage bord av. De var ganske store.. og kan minne litt om denne:

 

Jeg tok med meg 2stk som jeg skal etterhvert spraymale hvit eller en annen artig farge og bruke som et slags konsollbord ut i gangen vår :)
Kommer til å bli et artig prosjekt!

Nå er jeg da hjemme.. i sofaen.. og ser TV med elsklingen min.
Det er veldig godt.
Vi har sittet på verandaen i hele kveld med en god vannpipe.

Det er så artig når man får skikkelig tjukk røyk :D

Ååå.. Nå begynte NCIS igjen.
Må nesten blogge mer senere. 

MEN!
Fortell meg hva dere ønsker å se i videobloggene da!

 

Back to work

4

Da har man begynt på jobb igjen.

Og fyyyy søøøøreeeen, det var herlig. Vi har hatt en proppa full dag med levering av møbler både på Orkanger og på Støren. 
Masse bilkjøring, god musikk og høyt tempo. Kjempegøy! Gleder meg allerede til i morgen igjen.

Selv om jeg bare er i praksis enda så driver jeg å søker andre jobber i tillegg i håp om å få meg fastjobb snart.
Ser jo etter alt mulig.. Lager/logistikk, butikk, kontor, produksjon.. masse forskjellig. Men det er søren ikke lett å få seg jobb! Det er visstnok MANGE om beinet.

Uansett så er jeg glad for at jeg har en plass å være midlertidig. Hadde jeg skulle gått hjemme mens barn og mann var i barnehage og på jobb, hadde jeg klikket.
For et par år siden så gjorde jeg nemlig det og jeg skjønner ikke at jeg taklet det..

Godt å kjenne at man har vokst litt i tankengangen iallefall :)

Nå skal jeg kose meg med kjæresten min resten av kvelden <3 
Motivasjonen kan bare komme nå...

0

Jeg merker jeg sliter skikkelig med treningsmotivasjonen for tiden.
Kanskje fordi jeg har vært lat i nesten 7 uker, hatt ferie.. spist mye god mat.. god drikke.

Sånn latmannsskap setter kroppen og hjernen i en skummel modus.
Dørstokkmila er hard. Fristelsene i butikken er harde.

I morgen begynner jeg på jobb igjen, heldigvis. Da tror jeg det blir fortgang i hverdagen igjen. Man innser kanskje at trening er gøy og veldig viktig om man vil inn i dykkedrakten til vinteren kommer. Og man innser kanskje at sunn mat er jo godt likevell. Man får seg kanskje en fast jobb innenfor et yrke som gjør at man blir tvunget til å være aktiv. Man tjener mere penger og kan oppfylle flere ønsker og drømmer.

Tror denne høsten blir fin.
Ser fram til morgendagen. Ser fram til resten av høsten :)

Blir godt!

Er dere like glad i høsten som meg?
Hva er høst for deg? 


Høststemning

4

Det blir veldig mye "høst" på bloggen nå siden det PØSER ned ute.

Jeg sitter enda å venter på pakke i posten, utålmodig som jeg er.
Nå driver jeg å lager meg spilleliste på Spotify siden vi er på sensommeren/høsten. Da slår humøret om og musikksmaken min endrer seg til å gå fra reggae, norsk rock og listepop til å bli heavyrock, blues, punk og 70talls rock/punk. Herlig! 

Elsker å gå i byens kalde gater med en god kakao på hånden og herlig musikk på øret!
EARGASM!

 Så nå har jeg alt fra Pixies, Yeah yeah yeahs og Eagles til Rammstein, Korn og Opeth.
Så deilig å endre litt musikk sånn til tider..

 Dette er da musikk jeg fant på min gamle eksterne hardisk.
Og her finner jeg en del bilder av meg med rødt hår også.. Så jeg legger ved noen av dem i tillegg, jeg.
Kommer jo straks til å bli slik igjen :DFamilien min

0

Tenk dere...
I dag skal det visstnok bli den varmeste dagen sålangt i sommer. I morgen er det meldt enda varmere.
August er nesten definitivt  den eneste sommermåneden i året her i Trøndelag.

Vel, jeg og Basse skal til byen entur og rusle litt etterhvert. Så skal vi møte Andreas på jobb og bli med han på sisterunden hans. 
I dag er det fredag og det betyr egentlig biffkveld, men i dag viker vi litt fra tradisjonene og lager FREDAGSTACO i stede. Høhø!

Jeg driver enda å leter etter jobb.
Selv om jeg får fortsette i praksis der jeg jobbet før sommeren, så holder jeg øyene åpne for andre jobber.
Håper så inderlig jeg får noe snart!

Uansett.. 

Jeg er så heldig som får lov til å bo med disse to herlige guttene <3
Verdens herligste! Et hus fylt med kjærlighet!Torden

0

Etter en uke med knallfint vær så kom regnet. 
Og det fosser ned og det er gørrkjedelig.

Det er da jeg innser at; Hey! Jeg har jo en blogg jeg kan vedlikeholde og fòre med innlegg!

Jeg syns egentlig det er litt godt at tempen har sunket litt.
Det er så kjedelig å våkne i en DAMM av svette. Sola kommer opp på soveromssiden og der er den ene veggen fylt opp med vinduer.. Det ble varmt nok, ja!

Men i morrest var det ganske deilig temp der inne. Svalt og herlig!

I går kom det jo torden og lyn!!!
Jeg elsker det. Jeg satt ute på balkongen og venta på det!

Jeg elsker virkelig lyden av torden. Det er så store krefter.. Det høres ut som det er noen som står og slår skikkelig hardt mot verden. DIGGER det!

Jeg og Andreas snakket om dette i går.
Vi lurte på hvordan de første menneskene reagerte på torden. Er det noe rart folk tror på overnaturlige ting, liksom!? :P

Så ja.
I dag er det en fin dag for maling.

Veggmaling, ja.. ikke lerret. Har så lite inspirasjon til det nå for øyeblikket. Det dukker vel opp igjen :)

Men veggmaling, ja. Ute i gangen. Har noen vegger og strøk igjen der før jeg kan si meg ferdig. OG TAKET! Damn. Det blir hardt. 
Så dere får unnskylde meg for min forferdelige blogging de siste månedene.

 Kan ikke garantere at det blir særlig bedre, enda.. :D

 

Skrot og småtterier

1

God mandag, dere!
Her er det fridag, men også vaskedag. Så den er egentlig ikke særlig fri likevell..

Jeg driver å sorterer hver en krok i leiligheten nå.
Det er jo KAOS her enda siden vi driver med opppussing. I over en måned har vi levd i et totalt MESS!

Men nå er jeg dritlei og har bestemt meg for å gå over alle krinkelkroker, gå ned i boden med masse vræl og kaste masse skrot og småtterier. 

Vi har liksom noen ødelagte rammer som ligger der, to ødelagte lamper som vi har skubbet inn i et hjørne, ustorterte papirer liggende på bordet og.. og.. ja. MASSE mer!
Vi reiser jo til syden også om 2 uker så vi vil at alt skal være fint og klart til da sånn at det blir superdeilig å komme hjem til ferdigrydda og fin leilighet! Ahh..

 Så ja.
Det skal jeg gjøre i hele dag, liksom.

Ønsker alle en flott mandag! Fikk meg fisk i helgen også.. 3 faktisk!

Update pøpdeit

0

Heisann!
Lenge sia sist. Hvordan går det med deg?

Hoho, for en kjedelig intro til et kjedelig innlegg :D

Men ja. Folkens.. jeg er ikke særlig motivert til å blogge, jeg.
I tillegg så har vi såvidt nett om dagene for det er en viss Hansen som har fått dilla på å spille COD via internett.
Og vi har ikke akkurat den beste internetten, mehehe,.

Men det kommer et innlegg innimellom. Og jeg skal prøve å få det til litt oftere. Er bare det at jeg har null inspirasjon, lite energi og egentlig lite viljestyrke til å faktisk opprettholde bloggen med 3 innlegg per dag osv osv. Hva skal man skrive om, liksom..

Nå som vi driver med opppussing også (ja, for vi er ikke ferdige riktig enda), så finner jeg liten tid og energi til å filme også.
Tenkte å prøve å filme litt mer etterhvert, men igjen.. Hva skal man videoblogge om? Tenkte å grave frem noen tags og slikt.. Vi får se!

Når soverommet blir helt ferdig, så blir nok det min nye filmelocation.
Der er det masse lys, fin bakgrunn og muligheter for å sitte i senga. Kjekt!

Men gudene vet når det blir ferdig, da... Blir forhåpentligvis før vi reiser til Oslo/Tunisia.. som det btw er  15-16dager til!!

 Vi mangler spakling og maling der inne...også. Gangen det samme!

Anycare..
Nå burde jeg rydde.. men det frister så jævlig lite. Andreas er på styremøte og jeg skulle så gjerne fått litt farge på kroppen. Sola skinner ute og jeg føler bikinien rooooper på meg! :D

Så rydding ble nedprioritert denne gangen.
Noe må jeg finne på mens gubben spiller COD!

 

29.05.2013

0

Æsj, jeg har blitt syk.
Natt til i går hadde jeg sånn skikkelig febernatt. MASSE craycray drømmer, kaldsvette, for varmt - for kaldt. Skikkelig ekkelt!
Det renner snørr, jeg hoster og er pottetett.

Måtte være hjemme fra jobb både i går og i dag.
Kjenner jeg sliter litt med dårlig samvittighet ovenfor det, men jeg vil ikke risikere å smitte gjengen på jobb heller.. OG heller ingen kunder, såklart.

Håper det blir bedre i morgen slik at jeg kan få med meg ukas siste arbeidsdag for min del, da.

Nå har vi også fått opp siste plata i taket i gangen så nå gjenstår tonnevis med spakling, maling og flislegging på gulvet. Så er vi ferdig for denne gang... tror jeg.

Ønsker dere en fin dag videre, folkens!
Kos dere i finværet!  
No Title

0

Warning: some negativity will be posted in this article!

Ah.
Jeg er så lei av opppussing.
Av å konstant ha støvete rom. Et støvlag som ligger på alle mulige flater.

Det er konstant rotete. Vi aner jo ikke hvor vi skal legge ting! Tidligere hadde vi et skap vi slengte all dritten i, men nå har vi ikke det lengre.
I tillegg så finnes vi jo ikke ferdige enda.

Jeg kjenner jeg ofte må ta meg sammen for å ikke la min frustrasjon gå utover alle andre, men det er søttan ikke lett.
I dag skal vi få prøvd å lagt siste rest av takplatene da. Og muligens få samlet ting som skal kastes litt mer. Neste mandag er det vårtømming så da skal ALT vi ikke behøver, kastes! Jippi!

Men ellers så har vi det fint.
Vi har hatt et par flotte dager med sol og varme og det skal tydeligvis fortsette noen dager til.
I dag blir det grillings også. Sebastian har spurt om det hver dag de siste 3 dagene :P

Og dere?
Det er bare 25 dager igjen til vi reiser til Oslo! 27 dager til vi reiser til Tunisia!
Kjæresteferie<3 

I'm Alive!

0

Hohoho!
Jeg sjekket statistikken min i stad. Og det er 40 av dere søte lesere som er innom daglig, selv om jeg har tatt meg en pause fra bloggingen for å fokusere på opppussing!
Dere er flotte!

Kommer sånn gradvis tilbake nå.
Vi har ikke fått gjort alt det vi skulle ønske vi kunne gjøre på disse to ukene, men vi har fått opp råverket (nytt tak, nytt soverom og nye dører) så nå gjenstår det en del spakling og maling.
Vi skal jo også legge nye fliser i gangen og nytt gulv på soverommet etterhvert, men det blir ikke riktig enda. Kanskje i sommer?

I tillegg skal vi bytte gulv på stua og legge gipsplater på de to veggene i stua som har panel på seg nå.
De er fæle! Gleder meg skikkelig til å bli kvitt dem!

Bilder og sånn kommer når vi nærmer oss helt ferdig med gang og stue.. Altså, etter spakling og maling.

Ellers kan jeg meddele at vi i helgen var i et eventyrbryllup like ved Mjøsa.
Min kjære onkel og stetante skulle gifte seg og det var virkelig magisk.
Mer om det kommer litt senere :)

Nå må jeg pakke ut varer, ta meg en dusj og ordne meg.

Ha en fin helg, dere! 
Facebook Bloglovin Twitter

Rosa stjerne Widgets

Follow on Bloglovin

Hvit stjerne Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak Den som gir seg, er en feiging!. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av Silje Lien
hits