Bilder fra lørdagen

0

Hadde en fantastisk kveld! Storkosa oss kjempemasse med Aure-jentene :D

Feriedag nr.1

2
Åh jeg har sovet såååå godt i natt!
Det tror jeg også Karoline har for hun snakket i søvne og sa: "Det er ikke så ille det" eller noe lignende.. Haha!!
Men ja, nå er vi oppstått, vi har spist frokost og vi har vært ute hos geitene! 
Og dem er så søte:


Så det har vi gjort så langt i dag!
Senere skal vi.. tja si det? Kanskje fiske? Vi får se.. Er så deilig å være på landet for en liten stund.. 
Skal jo vise Karoline sentrum også senere.. ikke i dag kanskje, men på mandag.. Så det blir jo gøy :D Hihi.

Dere får ha en fin dag!

Hjem kjære hjem!

0
Nå har vi da ankommet Tustna! Eller.. vi kom rundt kl 22.30 da.. Og da ble vi møtt av smilet til Oddny og deilig hjemmelagd pizza! Nam nam nam nam! Så nå har vi spist god mat, skravla og sett tv. Og hosta en del. Jeg og Karoline er ikke helt god i halsen enda, men det blir vel etterhvert! :D
Vi hadde en veldig spennende tur i dag. Selvom det var en del soving, sløving og musikkhøring så ble det også en del skravling, hyling og morsomheter. 
Og så tok jeg en del søte bilder av Karoline som dere skal få se i morgen. Nå skal vi legge oss å sove for vi begge to har vondt i kroppene våre etter en laaaang busstur :(

God natt, god natt!

Påskeferie til AURE!

0
Oh yes!
Nå er vi på vei, jeg og Karoline!

Ah, Lykke!

3
Ny mobil!! Hell yeah!


Pen, sant? :D

Det lir mot vår..

2
...og jeg leter etter nye "sommerklær". 
Hvillken stil burde man kjøre denne sommern da? Jeg har tenkt litt på det. Selvfølgelig, man skal jo være seg selv, men er jo litt morsomt å se litt rundt på nettet etter sommerlige klær og lignende. 
Og i dag så jeg en snasen jente på Sandakersentret:

Hun hadde en stor lang brun ullgenser med en stor hette bakpå og med et slags belte rundt og masse svære smykker. Så hadde hun en slags haremsbukse, litt store tunge sko, en shabby veske og håret hennes var satt opp til en stooor ting bak på hodet med masse "gull"saker oppi. Det var rett og slett kjempestilig!
I tillegg hadde hun en pitbullterrier eller noe som gikk ved siden av henne. Kjempesøtt! 

Så vet dere hva? Jeg lurer på om jeg skal gå inn for en litt sigøyneraktig SLÆSH hippiaktig stil denne sommern. 
Jeg fant en kjempesøt kjole på en sånn internettside da.. som jeg ønsker meg til, tja, før-bursdagsgave? Hihi.


Syns den så skikkelig lett og søt ut. Hva syns dere? :DEn annen ting. Hvor blir det av leserne mine? Dere forsvant plutselig? :(


23.mar.2010

0
Eg følar meg ikkje så bra!
That's right! Jeg hoster enda som en galing. Hoster opp ekle slimklumper som bokstavelig talt tetter igjen halsen min. Men det er bare på morgenen det da.. På kvelden er det tørrhosten som er ekkel. 

Men midt på dagen går det greit og da er jeg så blid, atte.. :D

F.eks i går. Startet ganske greit i og med at det regna. Ja, jeg liker regn for da reiser snøen sin vei. Hadde jo vondt i halsen da å, men når det værste var over så gikk det bra. Jeg hoppa i dusjen og sminket meg, satte meg nede for å spise knekkebrød og så ringer telefonen min... Det var et ukjent 21-nr.. Trodde først det var Duo Shop som ringte for å si at jeg har fått meg jobb, men kom på at de er jo allerede lagra på mobilen min.
Så jeg tok telefonen: HEI! Dette er ------ fra Noroff Instituttet som ringer! <- Jeg fikk skoleplass!!!!!! Tenk så herlig. Få vite NÅ i mars at jeg har skoleplass til høsten. Åh! Fantastisk

Nå mangler det bare en like positiv telefonsamtale fra Duo Shop ang jobb.. Vi får krysse fingrer og tær!Dagens foto:

Tatt under Sommerskiskolen 08 :) på Aure.

Hjemmekveld

0
Ja her sitter jeg.
Hjemme alene, forkjølt og feber. I natt hadde jeg helt syyyyyke feberdrømmer foresten. De handla om bortførelse av ailiens, flammer og at jeg ble fanget av mennesker som var på en måte besatt og hadde tallet 3 over hodet sitt.. Ikke spør meg hva det betyr, men våkna maange ganger og sovna igjen. Still same dream! Freaky..

Iallefall..
Jeg har vært på annengangsintervju på Duo Shop i dag. Føler deg gikk veldig greit! Får svar på mandag, tror jeg, om jeg får jobben eller ikke.. Krysser fingrene!!

Her i huset er det iallefall fredagskveld med god musikk, snop og tv. 
Skulle gjerne vært et annet sted egentlig, men når feberen stanser en så kan man bare ikke, desverre.
Så nå sitter jeg å hører på herlige Tom Waits, drikker brus og gløtter litt på Norske Talenter, som btw er kjedelig.... 


Heeeerlig!

Performance

1

Her en dag så var jeg ute å gikk i Vigelandsparken og tok noen bilder som jeg kanskje kunne bruke til Performanceoppgaven min. Og her er resultatet:Jeg ser på Performance som bevegelser og spennende farger og slikt.. Så fortell hva dere syns da! :)

ENDELIG!

0
Endelig har jeg fått lader til pc'en min. Og den er faktisk ganske fancy å se på. Har ikke tatt bilder da, men det får bare være.. Deilig er det iallefall. Så nå kan jeg sitte å redigere bilder som bare det! :)
Jeg holder jo på å søke meg inn på Nordic School of Photography nå. Har gjort ferdig 3 av 4 oppgaver så nå har jeg bare en oppgave igjen som heter "Personlig CV". Den skal jeg begynne på i helga, tror jeg. Må se an formen litt..

Karoline var så snill i dag å ble med meg på Vindern for å hente kabelen min til tross for at hun hadde gnagsår på foten og var igrunn veldig sliten. Takk for at du er min venn! <-- nynne på sangen.

Og jeg har gått i oransje øyenskygge i dag!(Jada, er redigert;P )

Nå skal jeg lage meg middag. 

17.mar.2010

1

Bah.
Nå har man blitt sjuk igjen. Forkjølet, vondt i kroppen og skiiikkelig sår hals.
.. men jeg koser meg likevell for jeg kan hente kabelen til pc'en min i morgen!!
Og da skal jeg ta mange bilder, redigere dem og legge dem ut.. Fordi jeg liker det!

Jeg har hatt en fantastisk uke så langt! Det er onsdag, midten av uka. Snart helg igjen. Får bare håpe kroppen holder seg frisk og rask.
I dag kjøpte jeg meg appelsiner i håp om å få i meg masse C-vitaminer og lignende.. Reeen C-vitamin, ikke piller.

Dette er en spennende tid også, ikke minst!!
Jeg har jo søkt jobb på Duo Shop og kommet opp til andregangsintervju.. Jeg hååååper håper at jeg får jobben denne gangen (har vært på intervju der før).. På fredag kl 12.30 får jeg kanskje vite det.. Spent!
Venter også at kompetansebeviset mitt fra VGS skal komme i posten slik at jeg kan sende avgårde den så fort som bare faen til NOROFF. Posten er så treig!

Ellers så har jeg ikke så mye annet å dele akkurat nå.. Annet enn at jeg ønsker alle en fin dag og fin uke. Like fin som min :D

Kreativ? Nei.

0

Ok, nå går jeg på veggen snart og bruker pc'en min som airbag.. sikkert ikke så deilig, men den knuses iallefall..
Jeg er svært frustrert for tiden pga batteriledningen til pc'en min er død og vil ikke gi den strøm. Så det betyr at jeg må spytte ut 600kr til en ny en.. en universal en. Fun? Nei.

Så over til noe mere positivt.
Helgen!!!!
Jeg har kost meg såååå mye i helga. Hadde en utrolig morsom kveld på byen på fredag med Karoline, Bård og Sten. Vi drakk og vi kosa oss!
På lørdag var det innedag i joggebukse, pizza og brus.. Og på søndag var vi i bursdag til lillesøtra til Karoline som fylte ti år. Har noen bilder her:

Bursdagsbarnet, Helene! :D
Hadde en utrooolig koselig dag! Gleder meg allerede til neste gang jeg får treffe disse damene og familiene dems :DSå må jeg fortelle dere noe!
I dag har jeg vært på jobbintervju på Duo Shop! Andre gangen på et halvt år nå så denne gangen får jeg virkelig håååpe jeg får den. Selv om det er sexleketøy som blir solgt så er det jo en jobb og det er jo en spennende bransje. Jeg er kjempespent jeg. Og for dere som lurer så gikk det veldig bra! Jeg har en god følelse, men vil ikke ha for høye forventninger for det var en del søkere fikk jeg høre.. Så nå får vi bare vente å se :)


My good friend Kira!

3

Denne jenta er herlig, dere!
I dag har jeg og Kira vært på cafe sammen. Vi var på Cocoa som dere hører sikkert.. og der smakte jeg min først MINTKAKAO! Mmmm.. Det var veldig godt..

I morgen er det det store intervjuet jeg har gått å tenkt på de siste 24timene.. Jeg er litt nervøs, men sitter nå å noterer ned spørsmål, leter fram vitnemål og lignende som jeg må ta med meg..
Jeg gleder meg veldig til  å se hvordan det er der.. Wish me luck!!True Blood - omg.

0
Jeg vet, jeg vet.. 
Jeg er litt gal i True Blood.

Men vet dere hva? Nå har jeg sett hele sesong 2 også.. Og den slutta så teit (som egentlig vil si knallbra) for nå VET jeg at det er noe gærnt som skjer i starten på sesong 3.. for JA!  Det kommer en sesong 3 OG sesong 4!
Sesong 3 begynte innspillingen i desember og kommer til å være tilgjengelig i sommer :D GLEDER MEG!!


I feel lucky

3
Jadda, folkens!
Nå er jeg igang med å tenke fremtid igjen. 
Nå har jeg nemlig søkt på skolen NOROFF og jeg er allerede innkalt til intervju på fredag kl 11. Så dette blir spennende!
I tillegg så har jeg sett at gåsungene på trærne begynner å titte frem, snøen smelter og sola skinner. Er til og med varmegrader. Livet er herlig!
Om jeg skulle pirket på noe så er det tørrhosten jeg får når det endres fra kuldegrader til varmegrader på et blunk :p men jeg orker ikke å fokusere på det! :D

Vi er godt i gang med denne uken. Hele uka er dedikert til kunsthistorie hos Visuell Kunst-linja på NISS, noe jeg ikke syns noe særlig om. Men det får bare være. Den ender på fredag mens jeg er på NOROFF ;)

For dere som lurer så har jeg søkt på linja Design og Mediekommunikasjon. Det skal jeg gå førsteåret og andreåret tror jeg vi kan bestemme litt selv hva vi vil fordype oss i. Og på tredjeåret skal jeg søke meg til Australia! Og ta bachelor i Fotografi. Jeg er skikkelig spent! 

Til helgen skal jeg og Karoline ute.. 
Er lenge siden jeg og hun har vært ute sammen nå så på fredagen er Oslo utrygg ;) haha. 
Gleder meg! Gleder meg også til hun skal bli med meg til Aure i påskeferien!! :D


Skåål!

Skal vi bli kjærester?

1
...

Dilemma! Trenger hjelp!

13


Hva tror dere?

Update!

1
Ah, jeg vet. 
Er ikke så flink til å oppdatere bloggen min.. Og jeg har ingen unnskyldning for det heller.. 
Jeg har egentlig tenkt ut masse saker og ting å blogge om i det siste. 
Kan starte med gårsdagen;
Var på kino og så Alice in Wonderland i 3D. Min aller første 3D-opplevelse! Var ekstremt kult. 
Og en veldig fin og fargerik film.. men skal jeg være ærlig så levde den ikke helt opp til forventningene, altså.. Etter 6 måneder med venting så trodde jeg den kom til å være enda bedre, men.. Hver sin smak :)

En annen ting jeg går å gleder meg til om dagene er påskeferien. Selvom det ikke er lenge siden vinterferien så blir det veldig godt å komme hjem igjen. Denne gangen skal Karoline være med og det er nå bestemt! Da blir det bonfæst på Karoline også ;) 
Så alle aurgjellinger; Oppfør dere i påska slik at bestevenninna mi kan få et godt inntrykk! ;) haha!

Ellers så er det ikke mye nytt. 
Linn bor fortsatt i Oslo, er singel, lei av skole og vil bli berømt ...  men sånn er det bare. 


Gleder meg til sommer.


Da kan man gå i kjoler og fine topper igjen.. 

One hardworking artist

2

Bildene er tatt av meg.
Model: Karoline Sæther.

Disse bildene er tatt til min ukes oppgave "Sosial Dokumentar". Det sosiale er ikke å se her enda, men det blir senere. 
Karoline ligger syk så vi får ta resten når hun blir frisk :)


Hvordan få signaturer på bloggen sin

23
Ja nå bare tester jeg..

 

Yeey! Det gikk.. 

For å få en slik signatur så går du innpå http://www.mylivesignature.com/ - > Start Now -> følg alle steppene der inne. 
Og når du er ferdig med å stille inn signaturen din så går du på How to use the signature og Generate HTML Code. 
Denne koden legger du inn i HTML-boksen din, nederst på siden. 
HTML-knappen ned til høyre når du skriver nytt innlegg må være PÅ, husk!Tulleshoot

9
Noen som gjetter hva denne ekle saken er?
Bibliotek-kort

0

Jeg har vært på biblioteket i dag og lånt meg bøker!
Det har jeg ikke gjort på leeenge!

Lånte meg:

"Rødt, hvitt og Skrått - Homofile og Lesbiske i Norge gjennom 60 år"
.. fordi jeg er interessert i den slags historie og politikk.

"Marilyn"
.. fordi hun er en av de vakreste kvinnene jeg har sett.

"Moten - I det 20 århundre"
... fordi jeg er interessert i gammel mote.

"Fotografering - Slik blir du en kreativ fotograf"
... fordi jeg trenger litt tips og kreative ideer.
Og så fant jeg en gammel leppestift jeg har hatt i kanskje to år nå, men brukt veldig sjeldent.
Mary Kay. Tror fargen heter Plomme eller noe :)


Akkurat nå har jeg og Karoline sett en utrolig spennende og litt ekkel film. 
The Fourth Kind heter den og handler om bortføringene som Ailiens foretar seg.. Skal være basert på sanne handlinger. Skikkelig creepy, egentlig!
Men veldig bra film og bra lagd. 
Terningkast: 6

Facebook Bloglovin Twitter

Rosa stjerne Widgets

Follow on Bloglovin

Hvit stjerne Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak Den som gir seg, er en feiging!. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av Silje Lien
hits