Påskepatrulje for Fagforbundet

0

Hello, hello!
Da var det påskeferie på denne damen.
Nå er påskepatruljen ferdig og vi har delt ut 250 egg til arbeidsplasser med Fagforbund-medlemmer rundt omkring i Trondheim. Det var utrolig givende og koselig! Føler folk satte skikkelig stor pris på oss. Det var godt!

Det siste egget vårt gikk til en som jobbet i renholdsverket. Jeg og Anniken, som sitter i ungdomsutvalget med meg, fulgte etter en søppelbil et stykke og der hoppet det av en fyr som tilfeldigvis var medlem. Han fikk seg en liten overaskelse da det kom ei smågal dame løpende etter han med et påskeegg i handa! Hahaha! Han lo godt når han gikk da. 

Nei, guri.. Vi har kosa oss, gitt!

I morgen blir det en tur til Bærre Lækkert for å se på de nye klærne som er kommet inn der før det bærs hjem igjen og begynne å pakke!
Vi reiser til Oslo på torsdag og videre til Kiel. Cruise i 2 netter! Gleder oss veldig. Skal bli litt deilig å komme seg bort.

 #fagforbundet #påskepatrulje #påskeegg #ungdomsutvalgetitrondheim #ungdom

120kg godteri? Null problem.

2

SNART HELG!
Det kjennes altså ut som jeg har hatt en lang og tøff uke, men i teorien har jeg vel ikke det.
Jeg har hatt noen ærender både på jobb, via Fagforbundet og vervet mitt + litt andre ting. I tillegg har jeg selvsagt vært i behandling. En dag til nå så er det helg og det skal likevel bli veldig godt :)
Og i helgen skal jeg ute med flotte jenter og kose meg!

 Jeg har gjort en litt rar og merksnodig ting denne uka. På tirsdag dro jeg og min kjære søster til Obsen for å handle inn godteri for å fylle påskeegg med.
Men ikke hvilke som helst... vi skulle fylle 250 egg og trengte derfor ca 120kg med godteri. Så nå kan jeg faktisk si at jeg har vært på lageret på obs på City Syd.. Haha!

Hun hjalp meg med å få godteriet til Fagforbundets lokaler her i Trondheim og hjalp meg med å bære det inn sammen med noen av oss i utvalget. 
Verdens snilleste søster! 

Dette var på onsdag og vi i Ungdomsutvalget samt noen fra seksjonene hadde pakket ca 250 egg på 1,75timer! MEGET effektiv gjeng!


Følte oss skikkelig lure her altså... 

Det har også vært mye sykdom rundt omkring denne uken og mannen kom hjem med manneinfluensa på tirsdag. Vært nesten sengeliggende siden!

Så uka her har vært litt snodig og rar, men likevel en god uke.
Neste uke er det den stille uken og da REISER VI BORT :D Vi skal til Kiel med Kielferga! Gleder oss til å komme litt unna.

 

Ny Lovnad!

0

Har dere noen gang vært fristet til å gå innpå disse asiatiske sidene fylt med masse fine klær, smykker, klokker, vesker og pengbøker for så å bestille noen fine ting, fått de i posten og det visste seg at det ABSOLUTT ikke passet?
Vel, dette gjør jeg titt og ofte. Jeg er fornøyd med smykkene til 3kr og sånn, men klærne er jeg ikke like fan av.

Men likevel er jeg inne å ser.. Rett og slett fordi jeg håper det er blitt gjort noen endringer eller det er kommet nye ting som ser true to size ut.

... men ender opp med å bli skuffet, gitt.

Så nå, her inne på min blogg, kommer min "oppsigelse". Jeg skal, fra i dag av, slutte å gå inn på slike sider. Jeg skal absolutt ikke legge igjen mine penger i slike butikker.

Det var dagens... utblåsning? Nei. Dagens lovnad.


 Det er mandag, en ny uke.

Vi har hatt en litt tøff helg med omgangssjuke og mer til. På lørdag hadde vi gode planer om å dra på Lerkendal på Åpen Dag for å se på Rosenborgspillerne, Trollungen, brannmenn ++, men da vi gikk av bussen ble bussholdeplassen nesten dynket i spy fra junior. Han var likblek, stakkar. Vi fikk farmor til å komme å hente oss, dro innom butikken og kjøpte litt sykegodt og cola og rett hjem under dyna med spybøtte ved siden av. Helt utslått.

Helt forferdelig å se på barn som har det så ekkelt.
Søndagen kom og han ble MYE bedre! Heldigvis.. :)

I dag har det vært behandlingsdag og vi lærte om hjernen og hva som skjer med hjernen når vi blir utsatt for stress.
Det tenker jeg må være et eget innlegg. Det er ganske så komplisert også så vet faktisk ikke om jeg orker å lage et innlegg om det, med mindre det skulle være HØYST interessant fra dere, såklart. 

Så!
Nå er jeg hjemme "alene". Mannen er på kurs og barnet er i sengs.
Denne tuppa har en plan om å se på TV. Nå har hun mulighet til å se HVA SOM HELST! Om det er på bliss, FEM o.l. Håper jeg finner en skikkelig klissekomedie eller lignende.

Vi snakkes!

 

Modell: Linn Marita - say what?

0

NYHETER HOS BÆRRE LÆKKERT IGJEN :D

Tror dere denne jenta klarte å holde seg hjemme da eller? Nånei. Så på facebook at de hadde fått inn plenty nye varer. Da tok jeg turen utover til Melhus som er ca en halvtime unna og prøvde klær! Jeg har fått et kjempebra inntrykk av butikken og gjengen som jobber der. For en herlig atmosfære!

De spurte så fint om jeg kunne stå modell for dem i dag også og jeg var ikke tung å be!
Jeg storkosa meg som vanlig og fikk masse bra feedback!
De har en del bukser på salg nå til bare 99kr og jeg kjøpte med meg en hjem! Bilder kommer i morgen.

Ellers har dagen min vært rolig. Vi har dog akkurat kommet hjem fra Taekwondo-trening. Småen ville så gjerne prøve seg litt. Det virket veldig bra! Så da blir det en trening nr 2 også :)

I morgen er det en ny behandlingsdag og jeg er spent på hva dagens tema blir. 

 

#WeLoveCurves #Nyheter #Bærrelækkert #Mote #Bigandbeautiful #værstoltavdegselv 

Dagens Antrekk

0

Dagens antrekk ble med mobilkamera. 
Sliter litt med å finne tid til å ta slike profesjonelle bloggbilder med selvutløser og stativ, men skal vel finne en løsning en dag :)
 

Cardigan fra Gina Tricot  //  Toppen fra Bærre Lækkert Melhus  //  Bukse fra ASOS  //  Sko fra Adidas


#dagensantrekk #welovecurves #favorittbutikk #bærrelækkert #sommerklær #adidas #ootd

Enkel, men komplisert psykologi

2

Nok en ny dag med behandling.
I dag lærte vi en veldig interessant modell som kalles ABCDE-modellen. Den er litt komplisert, men sånn i det lille så kan man dele opp en situasjon man har i type ABC-modellen. Den har kanskje noen hørt om. A) Det er noe som trigger en bekymring fram, f.eks en følelse, et bilde e.l. B) Man begynner å gruble og tolke bekymringen eller situasjonen. C) Tankene rundt alt dette begynner å gå over i handlinger.

Et eksempel på dette for min del var når min kjære skulle kjøpe seg motorsykkel for første gang.
Han tok lappen på MC i fjorsommer og i september skulle han kjøpe seg sykkel. Sykkelen befant seg i Drammen så planen var at han skulle fly ned og kjøre sykkel opp. Helt fersk! Han dro ned en fredag og kom ikke hjem før lørdags ettermiddag. Slik var det hjemme i stua vår fredagen og lørdagen:

A) Jeg var i utgangspunktet svært skeptisk til at han skulle kjøre sykkelen fra Drammen og helt opp til Trondheim. B) Jeg begynte å gruble over hva som kunne skje. Krisemaksimerte opp i mente. "Han kom sikkert til å kjøre seg utenfor en klippe eller bli påkjørt av en av de litauiske trailersjåførene...". C) Jeg begynte å gå inn på alle lokalaviser og store aviser for å holde meg oppdatert på hvis det skulle skje noe "MC-ulykke langs den og den fylkesveg. En mann omkom" o.l.. Jeg hadde det absolutt ikke bra med meg selv.. og var kjemperedd.

I mens i Drammensområdet hadde min kjære klart å miste telefonen sin i asfalten slik at den knuste og ble totalskadd. Han hadde det jo fint, men hvordan i huleste skulle jeg nå få kommunisert med han?

Så ja, det var et eksempel på dette.

Videre så har vi jo D og E. Dette er kanskje den delen hvor man begynner å ro seg ned og finner løsninger på hvordan man kan jekke seg ned et par hakk.
D) Her skal man tenke over realistiske alternativer som f.eks i mitt tilfelle: Han har jo faktisk lært seg å kjøre sykkel. Han stod jo på prøvene og fikk gode tilbakemeldinger. Dette kan han jo! I tillegg så hadde jeg nok blitt oppringt om det hadde vært noe i og med at jeg er en pårørende. E) Her skal man sette en skala. På en skala på 0-10, hvor redd var du først og hvor redd er du nå? Hvor mye tror du faktisk på denne tolkingen du har gjort deg i hodet?

Dette er med på gjøre deg veldig bevisst på hvordan reaksjoner du har. Dette kan jo tilogmed hindre deg, med trening såklart, i å gjøre det flere ganger.

Jeg ble så imponert av dette. Jeg føler meg heldig som har muligheten til å være i rundt mennesker som formidler slike kompliserte ting så veldig godt.
Jeg lærte masse. Håper jeg kan bidra med noe til dere også nå :) 
Bekymringskvarteret

2

Hei mine kjære lesere!

Det ble en litt ufrivillig bloggpause igjen her på noen dager, jeg GLEMTE rett og slett at jeg har begynt å blogge igjen.
Det er noe med disse bloggrutinene. De må komme seg ordentlig på plass igjen. Kanskje jeg må begynne å skrive huskelapper på telefonen min? Lage alarmer for hver gang jeg må poste et innlegg.. Høres tungvindt ut, men jaja. Det er jo så gøy med feedback!! Det burde jo vært motivasjonen :D

Jeg har iallfall kommet godt i gang med uken min. I går hadde vi temakveld vi i Ungdomsutvalget i Fagforbundet Trondheim hvor alle medlemmer under 30 var invitert.
Var ikke så mange som kom, men vi hadde det utrolig morsomt likevel! Hadde jo hyret komiker og alt :D

 Før det var jeg på behandling og vi snakket om noe interessant.
Har dere noen gang tenkt over alle bekymringene som er innom hjernen ila en dag? Det kan være utrolig mange og du har ABSOLUTT ikke godt av det.
Jeg er en krisemaksimerer. Jeg overdramatiserer og overtenker mye opp i hodet mitt. Derfor har jeg nå, etter råd fra psykologen på behandlingssenteret, innført bekymringskvarteret. Jeg skal gi meg lov til å bekymre meg for ting i 15 minutter i løpet av et døgn, men kun disse 15minuttene. Bekymrer jeg meg ellers så må jeg ta meg sammen og fokusere på noe annet, enten det er trening, avspenning eller andre ting som kan okkupere hodet mitt og ha god innflytelse på meg. 

Jeg har enda ikke helt klart å mestre dette, men jeg skal få det til!

Så.. Nå er det tirsdag og jeg sitter godt plantet i sofaen med Arsenal-kamp på TV'n mens jeg blogger og surfer på airbrush-videoer på Youtube.
Dette er nemlig noe jeg skal lære meg etterhvert nå. Kjempespent! Mangler noe utstyr enda, men med en gang jeg har startet, så vil det sikkert bli postet her inne!

Dette var det jeg kunne bidra med i kveld.. Blogges snart igjen :) 
Dagens Antrekk

0

Fredag!
Ny dag i med masse sol og varme (ja, jeg drar den så langt og sier VARME.. det varmet godt i solveggen)

I dag våknet jeg etter en meget urolig natt, sliten.. fantes ikke uthvilt. Men likevel stod jeg opp og gjorde husarbeid før jeg bevegde meg på behandling.
I dag gikk vi tur i finværet etterfulgt av avspenning. Knallfin start på helgen, spør du meg!

Antrekket var vårlig. Ingen skjerf, lue eller votter! Bare en skikkelig STATEMENT-jakke:

Jakken er selvsagt fra Bærre Lækkert og er skikkelig god på. Passet perfekt i varmen i dag! Topp fra Zizzi, som også føres hos Bærre Lækkert, men som er kjøpt for en god del år tilbake. Tights fra Lindex. 

Fikk mange komplimenter på denne! 

#OOTD #dagensantrekk #zebrajakke #bærrelækkert #zizzi #welovecurves


 

Fotoshoot i solskinn

2

Det ser ut til at våren er kommet for fullt til Trøndelag.
Vært noen flotte dager med solskinn og milde temperaturer.. og når fruene på Bærre Lækkert spurte så fint om jeg kunne avfotograferes med noen av nyhetene i butikken dems, nølte jeg ikke et sekund. Hadde det utrolig gøy!! 
Jeg har handla en del på denne butikken i det siste og dette antrekket SKAL jeg ha. Det ble dog ikke med meg hjem i går.
Det jeg kjøpte i går kommer litt senere.

Buksene er i modellen Sanna, men de har den også i Nille. 

Som dere ser er jeg en stor dame og det stopper ikke meg i å være glad og lykkelig. Det burde det ikke gjøre til noen andre heller!
Så er du en jente eller dame som er noen kilo ekstra og som går å føler deg skamfull og flau for det ekstra du bærer på, så er jeg sikker på at damene på Bærre Lækkert kan få deg til å blomstre og skinne. Det fortjener du!

Aksepter hver kurve du har på kroppen. De forsvinner ikke over natta. Aksepterer du dem så vil du få det så mye bedre med deg selv. Og er du der i livet, som meg, hvor du prøver å gå ned i vekt, endre livsstil og bli sunn.. Tror du ikke at det vil føles bedre om du i mellomtiden behandler kroppen din som et tempel? Det er jo den eneste kroppen du har, hvorfor ikke pynte mer på den?
Jeg vet med meg selv at det gjør veien mot en sunnere livsstil litt lettere. Jeg elsker følelsen av å glitre i hverdagen.  

 

#stormote #mote #skjønnhet #welovecurves #bærrelækkert #plussizefashion #værgladikroppendin  

Nye klær - Kurver er ELSK!

0

Jeg var innom en lekker butikk på Melhus utenfor Trondheim i går med min kjære søster.
Vi var på utkikk etter en butikk som vi hadde hørt litt om. En klesbutikk som fører litt større størrelser. Siden jeg er en str 50 så sliter jeg litt med å finne meg klær i vanlige butikker som Cubus, Carlings, Bik Bok o.l. Jeg sliter også med å finne klær i bra kvalitet.

Vi hadde hørt om denne butikken som heter Bærre Lækkert, en butikk som fører opp til flere merker, men som kanskje har mest av merket Zizzi.
Jeg har vært en del innom Zizzi før og liker mye av det, men det jeg likte SVÆRT godt med denne butikken var at de førte flere merker som f.eks CarmaComa, BSR by Sofie Rasmussen + flere!

Noen bilder fra gårsdagen:De har både smykker, vesker og klær i alle typer farger og fasonger. De har en fargepalett som virkelig passa meg!
Jeg er en ganske rockete jente og liker å kombinere forskjellige materialer mot funkie farger og slikt. En klar favoritt var denne toppen. Jeg kjøpte faktisk både buksen og toppen.Denne buksen er U*N*I*K! :D
Jeg har aldri eid noe som dette og syns den er ekstremt kul! Tenkte å vise dere noen flere bilder av den litt senere, hva jeg kombinerer den med og lignende :D

Toppen brukte jeg i dag da jeg var på behandling og slik så dagens antrekk ut:

... og jeg fikk en utrolig respons!
Tusen takk til alle som har kommentert og likt :D
Gleder meg til å treffe de fine damene igjen!
Men nå er det natta! 

Hei igjen. Velkommen tilbake!

0

Jeg har tenkt en god stund nå på å lage en ny blogg som skulle omhandle min kamp mot kiloene og veien mot gastric sleeve.
Men i stede for å lage en blogg rettet mot kun ET emne så vil jeg herved re-åpne min gamle blogg og ønske alle de gamle samt nye lesere velkommen!


Jeg vil jo så gjerne oppdatere om livet mitt igjen, og ikke bare for å få lesere og alt det der, men for meg selv også.
Det er godt å ha et sted og skrive ned følelser, tanker, få ut litt aggresjon samt å dele interessante ting! Jeg savner alt dette.  

Det første jeg gjerne vil dele er at jeg er i 50% jobb som SFO-assistent. Nå for tiden er jeg i behandling mot smerter etter at jeg fikk diagnosen fibromyalgi. Dette har jeg nok mest sannsynlig hatt en god stund og vært plaget med smerter i muskler og ledd. Behandlingen går i hovedsak ut på å finne metoder for å lette på smertene som f.eks avspenning, pusteøvelser og litt psykologi.

Jeg er fortsatt sammen med bamsen min og vi har kjøpt oss motorsykkel. Jeg skal derfor begynne å øve meg på airbrushing slik at jeg kan lage et motiv for sykkelen vår. Dette gleder jeg meg til :D

Så slik er ståa per i dag ;D

Nå straks blir jeg plukket opp av min kjære storesøster og vi skal på trening.
Godt blir det.

 #backinaction #tilbakepåblogg #livstilsblogg 

Om Meg (oppdatert)

0

Jeg er ei dame på 24 år, blir 25 i juli. Bor i Trondheim med samboeren min og sønnen hans.Jeg er oppvokst på Aure som ligger på nordmøre, men i 2001 valgte mine foreldre å skille seg så da flyttet jeg og mamma til Trondheim. Jeg har en biologisk søster og hun ble igjen på Aure sammen med pappa for å gå ferdig ungdomsskolen. Siden det bare er 15mil mellom Aure og Trondheim så ble det mye helgeturer frem og tilbake, noe som var tøft i starten, men som ble en vane etterhvert. 
Søstra mi kom flyttende til Trondheim for å gå videregående i 2002 

Jeg bodde sammenhengende i Trondheim i 7-8år. Fra høsten 2006 flyttet mamma tilbake til Aure med sin nye kjæreste, som nå er ektemannen hennes, og dermed flyttet jeg og søsteren min sammen på hybel. 

Høsten 2007 flyttet jeg inn alene på min egen hybel. 

Senere dro jeg til Stavanger for å gå folkehøyskole, nærmere bestemt Solborg Folkehøyskole. Etter ett år der ble jeg kjent med verdens herligste jente, Karoline, som er min aller beste venninne:

I 2009 flyttet jeg og Karoline sammen til Oslo for å studere. Jeg ble værende der i bare ett år, men har planer om å en dag flytte tilbake med min lille familie, forhåpentligvis ;)

Der studerte jeg ved NISS - Nordisk Insitutt for Scene og Studio og jeg gikk Visuell Kunst - Foto. 
Ikke det beste studieåret i mitt liv, for å si det slik.

Så flyttet jeg opp til Trondheim igjen høsten 2010 for å fokusere på vektnedgang og her bor jeg enda. Det har gått litt opp og ned, men nå får jeg hjelp via sykehuset og goooood støtte fra familien min så nå går det riktig vei. Så langt har jeg gått ned 12,5kg and still losing weight :)

Nå for tiden bor jeg, som sagt, i Trondheim sammen med min lille familie bestående av min kjære samboer, Andreas, og hans sønn på 4 og et halvt år, Sebastian. På bloggen kaller jeg han for Bobben, Bobbo, Basse o.l. 
Her bor vi i en leilighet som vi driver å pusser opp så smått så det blir også en del oppdateringer på den fronten.
Jeg jobber som SFO-assistent på Charlottenlund Barneskole og trives veldig godt med det! 

Følg meg på livet mitt ved å legge meg til som venn eller via bloglovin :)


Facebook Bloglovin Twitter

Rosa stjerne Widgets

Follow on Bloglovin

Hvit stjerne Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak Den som gir seg, er en feiging!. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av Silje Lien
hits