Siste dag i mai

2

Nå har jeg vært på Aure i en uke og jeg har storkosa meg sammen med verdens beste mamma og stefar. Vi har fått gjort så masse sammen. Litt vedarbeid, husarbeid, matlaging og masse mer! 
Jeg har rett og slett kosa meg gløgg i hjæl.

Nå, i dag, har vi gjort i stand en minnestund.
Dere skjønner, i forrige uke så gikk det bort en herlig dame. Mammaen til stefaren min, Eivind.
Den dama, altså. Fargerik og flott! 

I morgen skal hun begraves og minnes. Kommer til å bli en tøff dag. Jeg mener nemmelig at uansett hvor mye en person ligger for døden, hvor gammel en er eller lignende så kan en aldri forberede seg nok på å miste en person som står deg nær. Så det blir nok tøft for oss alle.

Men vi skal minnes henne :)
Hun kommer til å bli en flott engel!

I dag har vi som sagt gjort i stand minnestunden og pynta et lokalet. Det ble veldig fint!

I morgen kveld, etter begravelsen og minnestunden, så drar jeg til Trondheim igjen til min kjære samboer. Han skal levere inn masteroppgaven sin i morgen!! Han har vært så flink og stått på skikkelig. Jeg blir så inspirert av slike mennesker som han som bare pusher seg selv til tusen og jeg gleeeeder meg til han skal hjelpe meg og pushe meg til skole fra høsten av. Det blir bra! :) 

Blir godt å komme hjem igjen også, kjenner jeg. 
Savner byen, trening og leiligheten vår.

På torsdag skal jeg og søss hente en skrivepult som vi skal ha bak sofaen! Og det skal bli fantastisk å ha en arbeidsbenk :D Der kan jeg spille inn videoer, lese bøker, skrive oppgaver (til høsten) og Øystein kan få montere opp stasjonær-pc'n sin ;) Bilder kommer!

Så slik ser livet ut akkurat nå:)
Da har dere fått en liten non-makeup-update! 

Litt dramatisk med masse blått - sminkevideo

9

Heisann, alle sammen!

I dag har jeg lagd enda en video til dere. 
Og jeg har bare brukt H&M-paletten jeg fikk av søstra mi i går. Fargene var veldig pigmenterte, som dere kanskje ser, og det var lite farge som skulle til før det så veldig bra ut :) Så thumbs up for H&M-makeup! 

Øyenskyggepalett FULL av farger

4

Nå har min kjære søster ankommet Aure og hun hadde med en liten gave til meg :D

Siden jeg har begynt å lade videoer og slikt så tenkte hun at jeg kanskje kunne leke meg med denne øyenskyggepaletten fra H&M :D Jeg ble såååå glad!

Fargene var veldig pigmenterte og så veldig fine ut når jeg "swapte" dem på hånden min så jeg gleder meg skikkelig til å få testet dem ut! 

Den første looken jeg skal lage med denne paletten er en dramatisk look med mørke farger kombintert med litt lyse og duse. Så vi får se hvordan det blir ;)

Jeg har også bestilt meg pakke fra e.l.f Cosmetics som kommer kanskje til uken engang og da har jeg plutselig løsvipper jeg kan adde også! 

Nå skal jeg bable litt med søss <3


(slenger med et OOTD-bilde også jeg)

Sommergleder

3

God dag, alle sammen!

Dere har kanskje lagt merke til alle annonsene som er kommet opp på bloggen min? Vel, jeg har bestemt meg for å prøve meg på TradeDuobler. Det er en nettside som kan hjelpe deg å få sponset bloggen din. 

Mer informasjon finner dere HER.


Jeg fikk en ganske koselig nyhet for et par dager siden!
Jeg og Øystein drar til Bergen i slutten av juni og skal være der i en uke!! Har aldri vært der, men hører jo at folk sier det er en fantastisk by. Og i følge mamma skal bergensere være noen trivelige folk :D

Ettersom det jeg har forstått så skal vi til Bømlo etter Bergen. Hjemplassen til min kjære! Og det tror jeg kommer til å bli veldig trivelig :) Gleder meg skikkelig til det!

Så blir det nok hyttetur til Tjøm etter det :D
Denne sommeren kommer til å bli knall! I august reiser jeg jo til Bulgaria også med pappa og madammen m. alle barna :D Aaah, har sååå masse fint å se fram til! Blir glad inni meg!

Hva skal dere i sommer?Sminken i dag: En mere klassisk pinup med røde lepper, sort eyeliner med en vinge på tuppen og korketrekke-krøller på sidehåret. Samlet også alt håret på en sine og satt på en liten hår-sløyfe på siden. Krølla alt håret på den andre siden på en gang slik at det ble EN stor krøll. Vad tycker du?

TheLadyNorway - skiftet youtube-kanal!

0

Jeg har en liten beskjed til alle dere som "følger" meg på youtube:

 

JEG HAR SKIFTET YOUTUBE-KANAL!
Fra nå av finner dere meg på TheLadyNorway. Foreløbig er det ingen videoer der, men jeg kommer til å ha den andre kanalen min også slik at de videoene jeg allerede har lastet opp ikke blir fjernet.

Jeg ORKER rett og slett ikke å laste opp alle på nytt igjen. Kan gjøre det en dag jeg har god tid og god tålmodighet, men i kveld har jeg iallefall ikke det :D

Kommer også til å minne dere på det i senere innlegg også slik at jeg er sikker på at dere henger med ;)

Legg meg gjerne til som venn eller abboner på kanalen min!
Da blir jeg glad :)

Hva syns dere om designet på kanalen forresten? For mye, for lite? 

Gammelt bilde. Savner piercing :(Slik legger jeg hudsminke:

1

Hope you like it! :)

Nedgang :D

14

Jeg må dele en ting med dere!
Jeg driver jo å går ned i vekt, som mange av dere sikkert vet. Og nå har jeg jo vært hjemme til mamma og stefaren min siden tirsdag. Jeg tenkte at jeg skulle, for moro skyld, følge med vekta disse dagene.

Tirsdag: 117,2kg
Onsdag: 116,9kg
Torsdag: Husker ikke nå..
Fredag 117,5 (sjekka på kvelden rett etter jeg har spist. Dumme meg)
Lørdag: 116,8

Og i dag sjekket jeg på nytt igjen.

 

 

Er dere spent?114,8kg!!
Er det mulig? Jeg måtte gå av vekta 2 ganger og gå på på nytt for sjekke, men jo. Den falt på 114,8kg. 
Jeg fikk nesten bakover-sveis. Jeg har jo vært kjempeflink med maten! Vi har spist lavkarbo-mat og kost oss i grunn masse, men med sunne ting!
Jeg har heller ikke vært superaktiv, men har hatt en bedre hverdagsaktivitet nå enn det jeg har hjemme i byen. Har jo hjulpet stefaren min med vedarbeid, men det var bare 1 dag.

Blir spennende å se igjen i morgen nå hvordan det ligger an da.
Fikk litt sjokk, altså :O 

Mine Topp 10 youtube're

5

Ja, jeg er en skikkelig youtube-nerd.
Jeg har en egen account der og har faste make-up-guru's som jeg følger med på HVER dag, mange ganger om dagen. Jeg tror faktisk det er opp i 50 stykker nå.. Og jeg er stolt av det! :D

Men ja, over til tittelen.
Det er faktisk veldig vanskelig å velge de Topp 10 for, som sagt, så er det 50 kjempeflinke å velge i mellom..
Men jeg har funnet ut hvem jeg liker best nå da..

Nr 1:

Jlovesmac1
Dette er ei superartig jente. Hun er amerikansk og snakker med armene. Hun snakker også på en veldig kul og artig måte! En må nesten konsentrere seg når en ser på henne for å få med seg det hun sier.
Hun snakker om mange forskjellige temaer, viser ting hun kjøper og lager sminke og hårvideoer. Råtøff jente!

Bare se filmen under så skjønner dere hva jeg mener

Nr 2:

Blndsundoll4mj 
Mange tenker kanskje at denne jenta er veldig barbie-look-a-like osv, men hun er seriøst en veldig herlig sjel. Har masse humor, gode og teite tips mot rare situasjoner og man må virkelig ha en type humor for å forstå henne. 
Denne jenta sier akkurat det hun mener og er den hun VIL være, noe jeg virkelig beundrer henne for! Hun bryr seg ikke hva andre mener og det er sånn det BØR være! :)
I tillegg så elsker jeg håret hennes! 

Nr 3:

Dulcecandy87
Jeg har fulgt denne jenta en stund. Hun er et stilikon, uten tvil, og har et veldig godt øye for detaljer! For ikke lenge siden fødte hun en baby, som vi ikke får se så mye til på verken filmer eller på bloggen hennes (eller jo, litt der da) og det er jo forståelig. Men LIKE etter fødselen så var hun oppe å gikk igjen og hadde verdens flotteste figur!
I tillegg til å være mamma, stilikon og superflink på sminke så er hun også opptatt av interiør og lignende og det er jo kult! Hun er en stor inspirasjon for min del iallefall :) 

4. 

Dope2111
Dette er søsteren til den berømte makeup-guruen Michelle Phan. Hun heter Promise og er helt nydelig!
Hun driver, slik som søsteren, mye med sminke og er en stoooor inspirasjon. Hun er veldig flink til å transformere et ansikt til å ligne alt fra kjendiser til dyr. Hun er fantastisk på det, rett og slett!
I tillegg så er hun ikke sånn superduper perfekt i ansiktet heller, noe jeg syns også er ganske kult å se. Mange av disse folkene som lager slike videoer er som regel skikkelig redigerte eller lignende, noe jeg syns er litt dumt. 

Men denne jenta er ekte :) Og veldig søt! 

Nr 5:

Swalkermakeup 
Fant henne for ikke så lenge siden og datt nesten av sofan når jeg så videoene hennes. Hun har en sjarm uten like og dialekten hennes topper alt! Smiler masse og liker å prate :D Flink til å lage videoer og få seerne interesserte!! 

Nr 6:

Missjessicaharlow
Hu her har jeg fulgt veldig lenge. Genial på både sminke og hår, men hun snakker også mye om det å bygge seg opp psykisk med bra selvtillit og selvfølelse! Hun tenker på oss jenter der ute :) Det gjør hun virkelig. Hun er også veldig morsom! 

Nr 7: 

Klaatu42
Vet i grunn ikke så mye om han her for han oppdaterer sjeldent youtuben sin, men det jeg vet er at han lager helt geniale videoer. Han tar i mot filmer av dyr og legger på stemmer på dem :D Bare se, de er geniale! 

Nr 8:

Kandeejohnson
Faaaantastisk dame! Kjempeflink på sminke (hun er jo faktisk en kjent makeup-artist). Søt, flott og alt det derre der, men en ting som er veldig unikt med denne jenta er håpet, motet og positiviteten! Den er seriøst helt fantastisk! Hvis jeg er litt lei meg en dag så ser jeg bare på filmer fra denne jenta og så er alt bra! :D 

Nr 9:

Pixiwoo
Disse damene har jeg ikke fulgt med på sånn kjempelenge, men en liten stund :)
De er veldig flinke! I tillegg har de en annen kanal der de forteller om litt andre ting. Antrekk, graviditeter osv.. Noe jeg syns er kjempesøtt!
Eneste som er liittegranne dumt, er at de kan ha filmer som er opp til 15-20min lange, noe som i lengden kan bli litt slitsomt.. Men de filmene er jo som regel de beste! :) Med mange gode tips og triks! 

Nr 10:

Lisaeldridgedotcom
En kjent makeup-artist som jobber for bl.a Vouge. Hun er veldig flink til å forklare hvordan en kan legge sminke og gir fine tips på forskjellige merker, både billige og dyre. 
I tillegg har hun en fin dialekt :D 

 

Det var mine Topp 10.
Vanskelig å velge ut noen, men dommen falt på disse. Så innimellom alle disse damene (og en mann) så finner jeg MYE inspirasjon! Og det er en glede å se hver gang en av disse har kommet ut med en ny video :D

 

Har du en accaount på Youtube?
Og følger du med faste folk hver dag? 

PinUp Sweet Cupcake - sminkefilm

14

God fredagskveld, alle sammen!
Takk for alle kommentarene som kom inn på forrige innlegg! Dommen falt på en PinUp-look, men det var jaggu meg mange bra forslag som jeg skal ta til meg og lage film av senere. 

Her er forslagene:

- Smokey eyes (både dramatisk og en mer dag-vennlig versjon)
- En dramatisk look med glitter og løsvipper
- Mere farger (vet jeg allerede har lagd en, men en kan aldri få nok farger i livet)
- Nøytrale farger

Skal også lage en veldig klassisk pinup-look med røde lepper og med riktig klesstil etterhvert også. Planen er klar! :D

Egentlig skulle jeg hatt meg et videokamera for nå filmet jeg med speilrefleksen min og videofunksjonen der er ikke den beste. Det er verken autofokus eller lys som man kan bruke. Litt teit, egentlig, men sånn er det bare.. 

Så her har dere filmen.
Igjen, beklager for dårlig lys. Jeg er VELDIG oransj i denne filmen. Forhåpentligvis blir det bedre etterhvert.

Hva syns dere forresten om tekstingen? Vil dere jeg skal prate i stedenfor å skrive?
Problemet da er at filmen blir så sinnsykt lang og jeg har en tendens til å bable veldig.. og så er det dialekten da.. :p Haha. Men si fra hva dere mener om det!! :)

Hvordan look skal jeg filme?

8

God dag, alle sammen! :D

Tenkte å høre litt med dere hva dere ønsker video av?
Jeg har nemlig bestemt meg for at nå skal jeg prøve å komme ordentlig i gang med sminkefilmer nå og hva er vel bedre enn å la dere bestemme hva slags looker jeg skal gå etter? :)

Så da kan dere skrive ned i kommentarfeltet om dere ønsker sotete øyne, nøytrale, en annen fargerik en, ensfarget, pin-up, rocka, hva enn det måtte være :D Jeg tar utfordringen! ;)

Dere har fram til kl 1630 å kommentere på hvilken stil jeg skal prøve meg på!
Nå skal jeg ute å jobbe med ved! 

Så slå dere løs! :D 

Akkurat nå har jeg null sminke på.. :pTing jeg drømmer om / nytt design

4

Nå er jeg i et sånt vindusshopper-modus.
Jeg er innom FLERE nett-butikker for å se.. BARE se. For jeg har ikke råd til noe annet :(

Men ååh!
Det er så mye jeg ønsker meg. Her er en LISTE!

 • Løshår fra Rapunzel of Sweeden (de har tilbud på hår nå -_-)
 • Videokamera. MED autofokus.
 • Fotolys
 • SMINKE! Masse sminke.
 • Ny parfyme
 • Flere tatoveringer
 • Flere piercinger!
 • Klær.. som f.eks ny tights, sommerjakke, kjoler.. ja YOU NAME IT!
 • SKO!
 • Vesker
 • Fine pynteting til leiligheten
 • Mikrobølgeovn.. 

Er skikkelig jentete for tiden og kjenner at jeg skulle fornyet skotøyet mitt, klærne mine og masse andre ting.. Det er irriterende, igrunn! For jeg vet jeg ikke kan bruke penger på sånt nå..

En kan si at dette er ønskelisten til bursdagen min som er 54 dager unna :D


Jeg har forresten frisket opp designet litt igjen. 
Syns det såkalte sportye designet mitt ble litt for rotete og dårlig. Ufokusert. Så jeg får prøve på nytt igjen senere :)

Hva syns dere om det nye?

 

 

Fargerik look (videoblogg)

7

Her kommer da en sminkevideo igjen. Litt dårlig en, men foreløbig får jeg ikke til noe bedre ;P

Før jeg la sminken så gjorde jeg det samme med huden min som i filmen under, eneste forsjellen er at jeg brukte dag-krem, da. I stede for nattkrem :P
Alle navnene på produktene finner dere i filmen og lurer dere på noe mer så må dere bare spørre :)

Jeg merket forresten etterpå at jeg glemte å ha på meg noe på leppene, men det får dere se i en annen video! :)

The Ugly Truth (videoblogg)

5

Jeg har kjedet meg litt ikveld og bestemte derfor for å lage en liten film om min kveldsrutine. Dere må unnskylde meg for det dårlige lyset og den dårlige kvaliteten, men jeg prøvde å skjule det ved å legge over et filter ;)

Se litt humor i dette nå, da ;) Er kun for moro skyld!

Nå skal jeg legge meg!
Sov godt, lesere! 

Dagens sminke

8

Hei alle sammen!

Nå er jeg ankommet fantastiske Aure og her er det stille og fredfullt, sett bort i fra regnet som plaprer mot vinduene her da. Det er i seg selv en fredfull lyd, spør dere meg.. Så alt i alt, herlig! 

Jeg og mamma har laget laks i dag og skal snart rope inn familien til middag. Lenge siden jeg har spist laks nå.. må bli flinkere til å spise fisk.

Men..
Jeg tenkte jeg skulle dele Dagens Sminke med dere før jeg setter meg ned til bords. I dag har jeg lekt meg litt med farger siden det er så grått og trist ute:

Hva syns dere?

Ha en fin dag videre! <3
 

Dagens lille..

0

God morgen, solstråler!

Hvordan har dere det i dag?
Jeg har det sånn midt på treet.. men jeg ser fremover.

I dag drar jeg til Aure for å være sammen med familien min i en ukes tid. Kommer til å bli fint! Rolig..

Før jeg drar skal jeg hjelpe Øystein med noen bilder til oppgaven hans og så skal jeg til øyelegen.
Nå holder jeg på å pakke så jeg må nesten bare fortsette med det.

Snart er det egg og bacon til frokost også :) namnam!

Ha en fin dag, dere! 

Kjøpte meg en liten sløyfe i går :) 25kr på Vita!

Konfirmanten i huset

1

Oj, nå er det lenge siden sist, dere! :)
Har vært en del ting som har skjedd i det siste smo jeg velger å ikke skrive om her på bloggen..

Men!
Over til noe litt mere koseligere; 

Min kjære lille (ste)bror har konfirmert seg i dag! :D
Det har vært en helt fantastisk dag. Masse trivelige folk, god mat og trivelige mimrestunder. Ah, husker min konfirmasjon som om det var i går.
Begynner å gå opp litt for meg nå at jeg er faktisk over 20år. Folk som jeg syns var bittesmå for noen år siden, begynner å bli eldre.. og meg selv inkludert.. Tiden flyr, altså! Lille Olegutt, liksom.. konfirmert! Han kan pinade gå på fest!!!

Uansett :D
Det har vært en faboulous dag i dag og her kommer bildedrysset:

En gjeng med gale paparazzier :D

Hadde oss en liten fotoshoot mellom middag og kaker vi, da :)Søtt bilde? :D

The Family :)

Søskenkjærlighet!

Eivind, Ole og min vakre mamma <3

Ble litt feil i størrelsene der som dere ser, men det gjør da ikke noe :D
Var en flott dag!


Akkurat nå er jeg i Trondheim for å hente meg litt mere klær og i morgen drar jeg til Aure igjen :)
Øystein har jo så utrolig mye å gjøre nå fremover og trenger å bruke all energien han har på den. Noe jeg skjønner veldig godt! Han er såå flink. Jeg er stolt av deg <3 

Sååå, fra og med i morgen så blir jeg på Aure.. i en ukes tid :) Skal bli litt deilig å være hjemme hos ho mor også da, men vi skal ikke bare slappe av om det er det dere tror :D
Vi skal nemlig male litt, gå turer og så har jeg bestemt meg for å prøve å jogge i rundt vannet som er ved siden av oss.. Altså, jeg skal prøve å jogge mest mulig og gå resten.. Eventuelt bytte litt på :)

Skal også sette meg opp noen styrkeøvelser :)

Blir koselig.. Gleder meg :)

Nå skal jeg legge meg.
Sliten etter en lang dag!

Håper alle har det bra!
Hva har dere gjort i det siste? Vært i konfirmasjon? ;) 

Bortevekk

3

God kveld, lesere.

Nå er jeg i en litt rar periode som gjør til slik at jeg ikke har så lyst til å blogge.
Så vi snakkes om noen dager, m'key? 

Prosjekt Opppussing

3

Søstra mi og jeg tenkte vi skulle overaske samboeren hennes mens han var borte i helga med å pusse opp gangen! Han ante fred og ingen fare og når han kom hjem i dag så ble han jaggu overasket :D

Det vi gjorde var å legge gulvbelegg (!!) og male yttergangen + noen halve panelvegger i innergangen.. Vi var å handlet på torsdag. Samboeren hennes trodde bare vi skulle handle babyklær, men neida! Vi var innom Obs Bygg på Tiller og handla maling og litt forskjellig! Vi måtte også spørre oss litt frem for vi skulle egentlig flislegge gulvet, men så så vi et gulvbelegg som var mye finere enn flisene og bestemte oss for å legge gulvbelegget i stede. 

Så der stod vi da.. og snakket med en mann som kunne dette her, da. Og som også mente at dette var noe vi kunne få til. Og vi slo til i går!
Vi dro på Obs Bygg kl 10 for å handle gulvbelegg, lim og noen lister. Når vi kom hjem begynte vi hele prosessen:

  

Her ser dere gulvbeleggene som har vært lagt tidligere. De hadde det gulvbelegget dere ser til venstre fram til i helgen og under det lå det til høyre.. Lekkert!

  

Slik så gangen ut like før vi begynte. Og, som sagt, så begynte vi med malingen. 

  

Her er vi ferdig med første strøk både i yttergang og i inntergangen. Merk; Tapeten skulle ikke males, bare panelet.

    

Her driver vi å kutter gulvbelegget slik at det skal passe.
OG SÅNN BLE DET! :D

Helt fantastisk dag! Og jeg har lært å legge gulv!! :D

... men så har jeg jo jobbet med fine vesner å da! :D


Senere utpå dagen dro vi på innflytningsfest til kusina mi, Yvonne, og samboeren hennes! Og det ble en knallbra fest! Vi drakk god drikke, spiste snop og traff mange fine folk! Timene gikk og fullere ble vi. Plutselig var det Singstar! Og Singstar ble det. Jeg vant over Øystein ;) Woho! 

Vi dro derifra kl halv fire på natta/morgenen.. Herlig HERLIG fest!

Jeg tok ingen bilder utover kvelden, så jeg har ikke noen å vise frem, desverre.. Men det er kanskje like greit, tror jeg ;)

Nå er det søndagskos som står på planen.
Håper alle har hatt en fortreffelig helg! 

Regn, regn og atter regn.

3

Det regner! Pøsregner.
Og jeg finner ikke regnjakka mi...! Lurer så sykt på hvor det har blitt av den.
Jeg husker jeg brukte den under flyttingen, men bah.. Nå er den helt borte. Det er så synd for i dag kunne jeg virkelig trengt den! Har ikke paraply heller.. 

Jaja..

Jeg skal uansett ut å gå meg tur!
Og på søndag skal jeg trene med verdens beste kjæreste igjen!! Er så lenge siden jeg og han har trent sammen nå så jeg gleder meg som en unge!! :D Jippii!

Så da blir det et litt bedre treningsinnlegg!
Blogges mere senere!


 


 

12.mai.2011

1

Lang dag!
Sliten i beina og i kroppen, men har vært veldig koselig å tilbringe tid med verdens beste søster!

Vi har nemlig vært på babyklær-shopping og masse mere jeg kommer til å snakke mere om senere :)

Nå skal jeg dusje og slappe av resten av kvelden.. Deilig!

Jeg har blå øyenskygge og falske vipper på i dag, jeg :)
Måtte prøve meg litt på det for jeg skal nemlig ha det på meg i helga når vi skal på innflytningsfest hos kusina mi, noe jeg har gleda meg så syyykt lenge til nå! 
Gleder meg rett og slett som en unge :D

Håper alle har hatt en fin dag
Ble ikke noe langt og bra innlegg i dag, men dere overlever vel uten ;)

Vektlapper - 21.januar til 11.mai 2011!

2

Dere vet disse vekt-lappene mine som jeg pleier å få etter hvert Easylife-kurs? Eller etter hver veiing, da.
Tenkte jeg skulle vise dere mine vektlapper fra 15.januar og den dag i dag slik at dere kan se forskjellen.

15.januar: 

Vekt: 121,6kg
Fett%: 52,7
Fettmasse: 64,1kg
Muskelmasse: 54,6kg
Vann%: 35,4

Den dag i dag, 11.mai:

Vekt: 117,7kg
Fett%: 47,9
Fettmasse: 56,4kg
Muskelmasse: 58,2kg
Vann%: 38,7

Så.. 
Som dere ser så har jeg faktisk ikke gått ned bare 3,9kg. Det er bare den totale vekten. Inn blandt denne totale vekten så kommer muskelmasse, fettmasse og fettfrimasse (som da er alt i kroppen som ikke er fett ;).. 

Vi skal se på fettmassen. Altså, det jeg har av fett på kroppen min som i dag er 56,4kg. 21.januar hadde jeg 64,1kg.. Dette var da 7,7kg siden :) Og det er jeg forsåvidt fornøyd med!
Så ser vi at muskelmassen min har gått opp fra 54,6kg til 58,2kg som da vil si at den har gått opp med 3,6kg. Og det er jo bra! For mere muskler tyder på bedre forbrenning og dermed mere vekttap, etterhvert :) 

Det er det jeg prøver å oppnå med styrketreningen min.
Nå for tiden er det ikke mye styrketrening, men det blir mer av det når Øystein får bedre tid til å komme seg på trening.. Noe som skal blir fantastisk for jeg elsker å trene sammen med han :)

Det var bare det jeg ville sii..
Nå er det litt film og så sove.. nydusja.. i rene sengetøy... mmmm, drool! 

Sleep tight. Dont let the bedbugs bite! 

Ølløvte mai totusenogelve

1

Ah, godt å kjenne at den fysiske formen er litt bedre i dag. Takket være min kjære samboers gode ord!

I dag skal jeg gå 2 vendinger opp til St. Olavs. 1 vendingen skal jeg opp dit med en liten overaskelse til han og så hjelpe han å bytte kontor. 2.vendingen blir å henta han hjem igjen :) 

I mellomtiden der så skal jeg gjøre litt husarbeid, vaske klær og lage meg selv litt mat. 
Blir en bra dag dette her!

Ønsker alle sammen en finfin dag!

 

Nærmiljøet mitt

4

Jeg var jo ute å gikk meg en tur i dag. 
Og så tok jeg litt bilder da vettu.. 

Middag

1

Tenkte å gå ned til sjøen og spise midda

gen min der i dag, men det blir det nok ikke noe av. 
Sola kom litt bort.. Kommer vel snart tilbake igjen da.

Skal uansett ned dit etterpå å ta noen bilder, tenker jeg :D

Middagen min i dag:
1 kyllingfilet
3 blader isbergsalat
1/3 agurk 
1 dæsj tzatziki

Nammis!

Merk den kule neglelakken min :D

Hit og dit

7

God morgen!

Jeg er sliten i dag også, jeg. Kjenner antydninger til forkjølelse også. Jeg nekter å bli syk før helgen for da er det mye gøy som skjer! skal på innflytningsfest til min kjære kusine OG Øystein skal bli med (!!). Før det skal jeg sminke meg, og sikkert dem også, til mamma og søss. Og sååå skal vi ha avspenningstime og slappe av.. Noe jeg virkelig trenger.

Så ja, jeg nekter å bli sjuk nå.

I dag skal jeg inn til byen en tur og kjøpe noe småtterier. Må bl.a kjøpe hårfarge. Jaaa, jeg vet. "Skulle ikke du bli blond da?" .. Har rett og slett ikke råd til det, men det kommer nok til å skje snart. Jeg har sjekket på noen frisørsalonger nå da.. og de sier det koster 500-600kr per avfarging. Så...

Men anyways, så skal jeg ta etterveksten min selv med svart hårfarge fra H&M.. Og den er faktisk helt ok!

I går kveld gikk jeg i rask gange til St. Olavs for å hente hjem flinke nerden min. Så gikk vi hjemover igjen og snakket om treningen nå fremover. Husker ikke helt hva vi kom fram til, but I will keep you guys posted!

Når vi kom hjem hadde jeg så instense smerter i leggen min at jeg lå med is på en stund. Det må jeg bli flinkere til. Var jo til kiropraktoren også i går og han sa at jeg MÅTTE bli flinkere til det. Minst 2 ganger om dagen der jeg har 30min på hver side... eller noe sånt. Så skjerpings, Linn Marita! Skjerpings! 

Da har dere fått et lite morgeninnlegg..
Nå skal jeg lage frokost til mannen min.

Jeg vet.. Uklart :)))

 

Sporty design

4

Da har jeg frisket opp designet mitt litt!
Som dere ser så er bakgrunnen helt rar, men jeg aner ikke hvordan jeg skal få det symmetrisk.. En annen ting som kanskje hadde funket er å fått selve innleggene litt smalere .. Men jeg aner jo ikke hvordan jeg gjør det heller og AKKURAT NÅ så var det en som feis utenfor her. SKIKKELIG høyt! HAHA måtte bare skrive det.. :D

Anyways..
Så foreløbig så ser det bare sånn ut..
Om du vet hvordan jeg kan fikse det til å bli symmetrisk så må du bare si fra :)

Hvordan har deres start på uken vært da?
Min har vært skikkelig slitsom.. Eller.. På en måte ikke, men på en annen måte jaaaaaaaaa.
Jeg svever enda og klarer ikke helt å lande.. Jeg er stressa for uten grunn og har en klomp i magen min på at enten så har jeg glemt noe eller så er det noe fælt som kommer til å skje. Ekkelt!

Nå skal jeg prøve å slappe av enda mere..
Så vi blogges senere..

 

Hot outside

3

Det har vært en veldig koselig dag på jobb.
Og jeg holdte på å fikk hakeslepp når jeg gikk ut av døra i stad. Helt fantastisk deilig temperatur ute! Og klærne jeg hengte opp ute tidligere er TØRRE nå :D Fantastisk!

Det var så varmt at jeg ikke klarte å gå med jakke på hjemover Og da var kl 2000-2030. SÅ deilig!

Håper tempen holder seg en stund.. iallefall til i morgen for da skal sommerklærne skikkelig på!
I morgen har jeg myye å gjøre også. Skal til kiropraktoren kl 1120. Etter det skal jeg ned til byen og handle noe småtterier før jeg så drar på trening.
Etter trening må jeg inn til byen igjen for å fikse meg busskort og så blir det hjem igjen å lage middag. Videre planer har jeg ikke foreløbig. Og jeg tviler jeg kommer til å legge noen også siden jeg er enda sliten etter forrige uke.. Skal bruke denne uken på å komme meg skikkelig.. Er lei av å gå å vingle litt, nå.. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og etter det lakkere tåneglene mine og fingerneglene mine.. Blå :D Yay!
Slik at jeg kan gå i fine sandaler i morgen

Håper alle har hatt en fin søndag!
 

Jobbings

1

I kveld skal jeg på jobb!
Jeg kjenner jeg er så sliten i kroppen min enda. Jeg føler jeg ikke har fått hvilt meg ordentlig etter forrige ukes trening.. Så det blir spennende i morgen og se hvordan kroppen er.. 

Anyways.. Får starte litt senere i dag, da.. :) Siden jeg jobba litt på fredag også. Så det blir bra. 
I kveld, etter jobb, blir det total avslapping før en ny uke med hardtrening starter.. 


Hva skal du/dere i dag? :)

Håper alle får en fin søndag!

 

Photoshoot all by myself

5

Jeg har blitt så glad i denne kjolen!
Fikk den på meg, ved å trekke pusten gooooodt inn, tidligere i uka og måtte prøve igjen i dag for å se om jeg drømte. Men det gjorde jeg pinade ikke! Den sitter som (nesten) støpt! Jeg får glidelåsen helt opp. Eneste som er dumt er at puppene presses inn sånn at det ser ut som jeg har flate, men store i omkrets-pupper. 

Til sommeren skal den være perfekt! Im so in love with it!

Så.. Var bare det jeg ville dele med dere.. :D Ellers er det restitusjonsdag i dag. Og kino i kveld! :D

Veiing, trening, jobbing.

4

God dag, alle sammen.

Skal straks legge meg litt i senga og mimre tilbake på blodslitet som har vært denne uka med tanke på trening. Ah, jeg har trent alle 5 dagene og trent til jeg nesten har stupt.. Så når jeg gikk på vekta i dag ble jeg positivt overasket! På noe, da.. men var andre ting som Øystein sa pleide å være annerledes på kveldstid (når jeg egentlig pleier å veie meg) enn på dagtid og litt sånn forskjellig..

Men slik så lappen ut sist gang:

Vekt: 117,4kg
Fett%: 49,9
Fettmasse: 58,6
Muskelmasse: 55,8
Vann%: 37,3  

Nå ser den slik ut:

Vekt: 116,8kg
Fett%: 50,3
Fettmasse: 58,8
Muskelmasse: 55,1
Vann%: 37 

Vekta er jeg jo fornøyd med, men ser du jo nøyere etter så ser man at det er i muskelmasse jeg har gått ned. Noe jeg virkelig ikke kan fatte og forstå pga all treningen som har vært denne uken.. men, som skrevet, så mente Ø at det er annerledes.. Hadde jeg f.eks veid meg nå eller kanskje senere ikveld så kan det hende tallene har vist noe helt annet.. Så.. jaja.

Ser man bare på tallet på vekta så er det jo greitnok :D 
Jeg veier under 117kg ;) 

Over til noe annet..

Middag! Mmmm, mat. 
Jeg har gått rundt å tenkt på mat i hele dag. Ikke at jeg har vært noe spesielt sulten, egentlig, men jeg har bare hatt sykt lyst til å lage det jeg lagde til middag i dag :D
Jeg så på Tv2 Sporty i går eller forrigårs (egentlig et veldig bra program) og der var det ei sånn ei jente som lagde mat! Hun lagde wok med svinestrimler, cashewnøtter, sweet chilisaus og BANAN!?
Tenkte at: Æsj, dette må jo være grusomt. 
MEN! Så begynte jeg å leke litt i hodet mitt med de forskjellige smakene. Og søtt og salt er jo alltid en god kombinasjon. Så.. jeg bestemte meg for å prøve det!Mmm, det smakte himmelsk!
Jeg byttet ut råkostsalaten med vanlig kinakål og woka det sammen med kjøttet jeg, da. 
Herlig!

Oppskriften finner dere HER!

Nåååå skal jeg sove en liten dupp. 
Sliten i kroppen. Restitusjon <3

Ser du? Jeg er soltbrent. Jeg tok sol i dag. Og JA! Det er retusjert... pga kviser og sånt.

Facebook Bloglovin Twitter

Rosa stjerne Widgets

Follow on Bloglovin

Hvit stjerne Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak Den som gir seg, er en feiging!. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av Silje Lien
hits