Jakken min har ankommet utleveringssted.

1

FOR REAL THIS TIME!

Gleder meg til å hente den etterpå. 
Når jeg våkna i dag kl 1030 så søkte jeg opp for å se hvor den hadde kommet og det sto at den hadde kommet til Trondheim og var klar til å kjøres ut fra terminalen.. Bah, tenkte jeg.. Tar jo flere timer da.

Men ringte Rimi Ugla (som er utleveringsstedet mitt) for å høre. Og nei, den hadde ikke kommet.
Så jeg begynte å sminke meg og dulle med ting og tang hjem her.. og så sjekka jeg nå og JA! Den hadde kommet! Ringte opp dit igjen for å dobbeltsjekke og JA! Den var der!! Så når Stine kommer etterpå så skal vi hente den :D Og så skal vi videre til byen !! Da får jeg vise den fram.

Håper den passer nå da x)Jeg savner kjæresten min <3

Nye sko er så deilig!

1

Vi damer er jo kjent for å ha ekstremt mange par med sko.. 
... men jeg har faktisk ikke det!

Jeg har gått i ballerina-skoene mine nå siden sommeren og utenom de så har jeg kanskje et par slitte joggesko (ikke fine) og et par altfor gule tøysko (som ikke passer til noen av antrekkene mine) jeg kan bruke. Dermed så fant jeg ut at det var på tide med et par nye sko.

Jeg starta letinga på torget og der fant jeg bare litt for fine sko som ikke tåler å bli våte og kalde. Og så var dem altfor dyre de som faktisk kunne vært potensielle.. så jeg tok turen videre til Merqur-sentre. Der finner jeg virkelig ALLTID noe jeg. Det jeg ikke finner på torget finner jeg der!
Jeg gikk innom DNA og der hadde de supertilbud på noen sko. Eller boots var det vel.. Og de var så kule! De var nedsatt fra 599 til 199,- (!) og da måtte jeg jo bare!

De kunne visst også bli brukt på vinterstider! Så jeg er kjempefornøyd..

I tillegg har jeg fått kjøpt meg noe tegnesaker.. Greit å ha noe å gjøre når man sitter hver dag å venter på at dagen skal komme hvor kjæresten står på dørstokken :D

 

Så blir det trening senere ikveld! Blir deilig..

Høstens fotoshoot

1

Vært på en herlig liten topptur opp til "Kuplan" i dag! 
Kjempefint vær, herlig temperatur og fiiiiint lys! Rett og slett en kjempedeilig dag!

I morgen blir det 3T-trening. 
Før det tenkte jeg kanskje å stå opp tiidlig, ta med kameraet og frokost til Kyvannet for å ta noen fine morgenbilder? Vi får se hva orken sier. Men hadde vært fint, da ;)

Å ta mandlene

12

.. hadde kanskje ikke vært så dumt!

Jeg har så vondt i halsen for tiden. Eller, det er av og på hele tiden og når jeg først har vondt så er det vondt i kanskje 2 dager og så blir det borte i noen dager.. Så kommer det tilbake igjen! Litt lei av dette, kan man si..

Fikk skifta fastlege også i går da så om noen dager kan jeg bestille meg legetime og snakke om en mulig operasjon.. Fjerning av mandlene.

Spørsmålet mitt til dere er om dere har fjernet dem:

Tok dere dem med laser eller ble de skjært bort?
Har dere hatt problemer med haøsen etterpå med disse teknikkene?

Hadde vært fint med noen råd og tips!!
Ut på tur, aldri sur!

0

Det er så herlig at høsten er ankommet!

Imorgen skal jeg, søss og hunden til søss ute å gå i marka. Tur-sekken skal være med! Termos med kakao, lunsj, kanskje en liten kvikklunsj (altså sjokoladen) og kameraet mitt! Vi skal gå opp til Kuplene, tydeligvis.. Så det blir trivelig!

Jeg ringte foresten Ellos i dag. 
Etterlyste den etterlengtede jakka mi.. Og når jeg ringte fikk jeg høre at den hadde kommet i retur fordi den har liggi på utleveringsstedet i 14dager.. noe som LANGT ifra stemmer. Jeg hadde ringt til utleveringsstedet og de fikk kollinr, sjekket det flere ganger og gikk over nr flere ganger, men neida..
Heldigvis er det blitt lagt opp en bestilling da.. men får den ikke før om en uke. Dritt! Jaja.. sånn går no dagan!

 

Dette ble dagens innlegg.. Nå skal jeg legge meg!

 
Good news again!

0

Nå sitter jeg nydusja i mamma's morgenkåpe! Har tatt meg 10min ekstra i dusjen idag og skrubba meg knallrosa med Heitur Pottur-produkter.. Så herlig, atte! Godt å være hjemme.

Kvelden har vi brukt til å spise boller, skravla litt og så har vi sett film.. Igjen, goodt å være hjemme!

I morgen bærs det til Trondheim igjen! 
Kommende uken blir hard og tung på alle mulig måter. Kjæresten er langt unna, trening hver dag og enda mer venting på jakka mi. Jeg vil ha den NÅ! Ååh, har venta i over 14dager nå.. Skulle egentlig ta max 9 dager.. menmen.

Men over til disse gode nyhetene!!

Jeg har kommet med på prosjektet på sykehuset og får nok brev om dette i posten til uken. Jeg blir med på November-kurset så da blir det å sette i gang med livsstilsendringer!

Good news, right?

Ellers har jeg ingen andre planer til uka så om du føler for å bli en del av timeplanen min så må du for all del sende meg en melding ;)

 

Nå er det litt spilletid og så lalletid!

Fisketur

1

I dag har jeg, Mia og Eivind tatt fiskestengern og båten fatt og tatt vårs en fisketur ;)
Vi fikk ikke akkurat store fangsten, men Mia var så heldig å fikk en liten sei, da. - Beklager, tante.. Ble ikke noen fisk på deg i dag :/

Menmen.. Vi hadde en kjempefin tur uansett. Det er så utrolig herlig vær! Koser meg her hjemme i stua vår.. Deilig! Et lite avbrekk fra "hektisk" hverdag ;) Blir hardtrening neste uke!!

Savner kjæresten min, da.. Syns han også kunne vært her, men forhåpentligvis dukker han fort opp igjen! :*

Bilder fra turen i dag:Snart er det fårikal servert på middagsbordet og søndagskosen fortsetter :)

Så utrolig sagte tiden går i dag da...

0

Det er helt merkelig!

Enten så er det jeg som er superrask til å gjøre unna ting eller så har han opp i himmelen bare bestemt at tiden skal gå skikkelig sagte.. For hver gang jeg ser på klokka så har det bare gått 10min.. :O

Hva kan jeg gjøre for at tiden skal gå litt fortere da?? Gleder meg som en unge til ikveld! Nå er det bare snart 9 timer igjen!! Ååh, mindre enn 12 iallefall :D Happy <3

Ny piercing!

1

.. altså, jeg har ikke tatt ny piercing, men jeg har kjøpt meg en ny stang og kule. Hæhæ!Vises kanskje ikke så godt, men det er en svart kule med en grønn diamant i :) Fordi jeg har grønne øyne.

1 dag igjen!

0

I morgen kommer PETTER! :D
Gleder meg som en unge på julaften som får akkurat det en ønsker seg! Skal bli trivelig å få besøk :)

Da er vi inntatt en ny dag, da. Og en ny uke! 
Skal på trening ikveld med Heidi.. Vi skal shake rompa vår til noe herlig afrikansk musikk. Blir morsomt!
Men før det skal jeg til byen og handle noe småtterier først.. :) Bl.a vaskebøtte :p fine greier.

Håper alle får en trivelig dag! <3 I know I will!
Herlig!

2

Nå har jeg kommet hjem fra trening og lagd meg en herlig kveldsmat! Bare se her:


Namnam!

Jeg er så glad for tiden. Ingenting kan få meg sint! :) Ikke engang det at Ellos-pakken min ikke har kommet seg til Norge enda engang! :) Heller ikke det at jeg stuka storetåa mi skikkelig i garderoben på trening i dag heller.. :)

Hvorfor?

Ja nå kan du lure <3

Jeg håper morgendagen går fort..

Ingen fotosafari!

1

Herregud, jeg har somla bort dagen her!

Jeg stod opp klokken 12 og etter det har jeg bare gått rundt og ikke gjort noen ting. Føler meg helt rar.. Jeg har jo kamma ut alle flokene i håret og busta det til på nytt igjen, sjekka facebook ørtn ganger.. Nå skal jeg på butikken og handle til middag. Hva skal jeg ha til middag da? Finnes jo ikke kreativ i dag..

Får prøve å få til en fotosafari etter trening i morgen istede :)

Men hva skal man ikveld? 
Slappe av. God ide!

Ble en liten selvportrettfotoshoot, da.

Ellers...

... så er jeg superhappy for tiden! :) <3

Treningsbilder

2

Herlig HERLIG kveld!

Nå har søstra mi akkurat dratt. Vi har vært på trening sammen ikveld og trena styrke ( jeg er opp i 30kg i benkpress nå and more to come :D ), spist kinamat og spist en herlig fruktsalat som dessert!


Hermetisert fersken, epler, bananer, og pærer! Mmmm <3

Jeg er stolt over meg selv for tiden! Jeg har gått ned 5kg, kjenner at musklene begynner å komme.. kjenner jeg er godt i gang og det er godt :) jeg liker denne følelsen!

Vi hadde det litt gøy i salen vi trente i idag :) Bare se:Deilig!!!

11-14x3 klarte jeg :D

 

I morgen skal jeg på fotosafari i Trondheim. Er lenge siden jeg har gått rundt å tatt bilder så i morgen blir det! :)
Ønsker alle en fin helg videre!

Grønt

2

Da var jeg også stått opp.
Eller, jeg har vært det i ca en time da. Har bare gått over alle mine morgenrutiner først. Facebook, tracke ned Ellospakken min (som btw ikke har rikket seg fra SVERIGE engang enda) og sett om Living Doll har oppdatert bloggen sin. 
Jeg føler meg litt bedre enn i går, men nå har forkjølelsen kommet tilbake. Jaja, det stopper ikke meg til å leve livet uansett :)

I dag, før trening, tenkte jeg meg en tur ned til byen for å ta noen nærbilder. DET er det lenge siden jeg har tatt.. Og så er det veldig lenge siden jeg har vært på en random foto-safari. På tide å få ut litt av ideene jeg har i hode til å bli noe så fint som digitale filer :)


Ikke at dette er no eksakt kjempenærbilde, men det ble dagens bilde fordi :) Jeg er litt grønn om dagen.

 

Drømmeprins - Hvor er du?

2

Jeg merker det på kroppen min at høsten er kommet her i Trondheim. En herlig årstid! Jeg gikk i byen litt i dag og så meg rundt. Og på hvert hjørnet, nesten, var det et kjærestepar som stod. Enten så prata de med hverandre, kyssa, holdte hendene til hverandre osv. Da føler jeg dypt inn i meg selv en utrolig kjip lengsel. Jeg er lei av å være singel.

Jeg å vil ha en å kysse med, en som sier han er glad i meg.. En som kommer plutselig på døra mi og har med seg en film. Jeg å vil ha en som jeg kan gå fine høst-turer med og som jeg kan diskutere med..

Jeg vil kjenne sommerfuglene i magen.. være skikkelig fjortiss og knisete. Være så forelska at ved første øyekast så blir man mo i knærne. *sukk*

Mange sier kanskje; "Du er jo i din beste alder! Vær singel og ha det gøy!" 
Vell, jeg kan slippe bomben.. jeg er drittlei av å ha det gøy :) For en gang skyld vil jeg slå meg til ro.

Dere som har en kjæreste på en slik årstid... vær takknemmelig for det dere har..
Ensomt å sitte her alene, skal jeg si dere..

 

Så drømmeprinsen min, hvor er du? Linn leter etter deg.
En veldig god nyhet

5

.. kanskje mest for meg selv, men anyways!

Jeg har gått ned 5kg!
Jeg lånte vekten til søss i gårkveld før jeg la meg og i morrest før vi dro på Aure. Jeg har nå 40kg igjen som jeg vil gå ned! Og de skal jeg klare med storm, har jeg bestemt meg for! :D Oh happy days!

På tide med dagsoppdateringer:

Vi stod opp grytidlig i morrest! 0615 for å være eksakt.. Så kom onkel Stein og henta oss (meg og søss) rundt 0700. Så reiste vi til Aure for å hjelpe morfaren min med å flytte. Vi var en sterk gjeng på 6 stykker som hjalp til så vi ble raskt ferdig. Så fikk vi servert herlige kjøttkaker til tante etter all flyttingen var ferdig. Digg! 
Dette var i grunn dagens treningsøkt. I morgen er det på'n igjen med 3T og da skal jeg prøve noen nye apparater. Spennende.

Nye oppdateringer på sykehus-fronten:

Jeg ringte sykehuset i går, tror jeg det var, og fikk jo høre at de kom til å sende henvisningen min fra fastlegen min til Ålesund Sykehus(!!) fordi jeg ikke var folkeregistrert i Sør-Trøndelag. Jeg sa at jeg skulle endre den så fort som mulig, men da måtte de legge saken min litt på is sånn at jeg fikk tid til å gjøre det. Og det skulle de gjøre.

Nå har jeg registrert meg her i Trondheim og HÅPER det holder at jeg sier det sånn at jeg slipper å sende en helt ny henvisning og vente i en evighet for at den skal gå igjennom. Om ikke så har jeg det også på mail da... Kryss fingrene for at det går!!

Selv om det går treigt med sykehusprosjektet så betyr ikke det at jeg kutter trening iallefall. Det må dere få med dere alle sammen! Jeg har nå gått ned 5kg og det i seg selv er KJEMPEmotivasjon til å fortsette. I tillegg så gir det en sånn en herlig følelse. Endorfiner, god samvittighet og en følelse av at WOW! Nå har jeg vært flink!!

Iallefall.. Nå har dere fått en litt mer grundig oppdatering på hvordan ting går for meg her i Trondheimen :)
God natt, alle lesere!

 

Tirsdag

0

 


Meg om jeg hadde vært bartender ;)

Det er tirsdag og sålangt er planen min uklar. Jeg tror det blir trening med søss seinere ikveld.. om ikke så blir det alene.. Herlig blir det uansett. Ble ikke trening i går for jeg måtte ned til byen og fikse meg busskort og det tok evigheter. Og når jeg kom hjem måtte jeg lage meg mat på de to superbrae kokeplatene mine som fungerer slik at skal jeg bruke begge platene på engang så deler platene på varmen og det tar virkelig en evighet før maten ble ferdig.. Så jeg var vel hjemme fra byen i 19tiden og var ferdigspist rundt kl 20.30. Altså, jeg brukte 1 og en halv time på å lage pasta og kjøttdeig. Og altså igjen, for sent til å trene siden det tar over en halvtime å komme seg til studioet som stenger kl 22.
Men jeg klager ikke :) fikk da mat på bordet og nytt busskort.

I morgen er det dugnads-tid.
Jeg og søss stikker til Aure fra morgenen av og er tilbake i Tr.heim på kvelden engang. Vi skal nemlig hjelpe morfaren min med flytte litt lengre ned i sentrum :) vi og noen flere i familien vår. Blir koselig å se dem igjen :)

Anyways.. nå må jeg fikse tv'en siden den falt ut :O
Blogges!

This Week...

2
Hard helg!

1
.. men også en veldig spennende en!
Vi starter med fredag. Huff, sier jeg bare. Tequila, vin og bacardi razz *Svosj* rett neri magan!
Jeg klarte til og med å trå over. Ikke godt! Men var da en artig kveld! :P


Gøy med vidvinkel.<3

Trivelig :D 

Lørdag var jeg helt skutt.. Stine kom å henta meg hos Heidi og vi dro til City Lade for hun sku shoppe litt. Jeg var så dårlig at jeg satt inni bilen å venta.
Hun kom da omsider tilbake og da kjørte vi meg hjem sånn at jeg kunne slappe av litt og dusje og ordne meg til vi skulle ut på Lisa Williams Show!Det var foresten et meget bra show. Jeg mistet min kjære tante i en ulykke for et par år siden og vi var en stor gjeng som satt der og håpet på at hun tok kontakt via Lisa, men det skjedde ikke. Vi hadde derimot kontakt med henne og fulgte alle tegn :) Herlig kveld!
Senere på kvelden ble det litt ute på byen før jeg vendte nesa hjemover. 
Når jeg kom hjem, etter å sjekket facebooken og litt sånn og funnet senga, ringte en kompis av meg og ville ha meg med på nashpill.. Greit nok, tenkte jeg og heiv meg med. Var da trivelig det også :)

Nå sitter jeg i sofan min og i dag har jeg bare slappet av.
Vondt i kroppen, vondt i beinet, vondt i halsen. Forkjølt!
Jaja.. I morgen starter det en ny uke og det betyr mye mere trening! Gleder meg! :) 

Håper alle har hatt en fin helg!
<3

Byen skal bli utrygg ikveld!

4
Fordi at Vågø og Soleim skal ute på livet.
Vi skal ha i oss vin, bacardi razz, captain morgan og TEQUILA!
Gleder meg som en unge! 


GOD HELG ALLE SAMMEN! <3

Fotoshoot - Emil

3

Photoshoot

0
Da stikker jeg til byen!
Først handle litt saker og ting og så skal jeg ta bilder av søte lille Emilpemil!
Blir bra!

Hadebra, lesere!Want new Ink

0
Jeg tror jeg dævver!
Nå er jeg oppe i 5 tatoveringer og ingen er på en måte connected til hverandre enda. Det irriterer meg litt.
Derfor så driver jeg nå planlegger resten av venstrearmen min. Altså, jeg tenker å starte fra hånden og opp. Og den nesten som blir tatt blir vel på hånden. 
Jeg har også funnet motivet, men det skal være hemmelig! ;) 
Jeg kan si at det er noe veldig søtt. Og faktisk givende. 

MEN
For å få tatt tattis så må man jo enten ha sinnsykt gode kontakter eller så må man være rik. Og joda, jeg har fine kontakter, jeg! Men dere er jo i Oslo, folkens! :( Skulle gjerne dratt innom Art&Soul og fått gjort det litt og litt, men.. Litt langt å reise. Og så må jo du, Vilde, gjøre ferdig den på høyre. Den blir AWSOME tilslutt! :D

Anyways.. 
Jeg får bare sette igang å spare. Til DET og sydentur :)

Jeje.
Nå er det natta. 
God natt kjære lesere!

Inspo til tatovering:

Som dere skjønner så blir det noen fargeklatter de neste ;)

Urettferdig.. litt iallefall.

5
Jeg skal egentlig ikke klage siden det er mange flere som har det mye verre enn meg, men jeg mener at slik kan man virkelig ikke tenke bestandig. Og vi jenter MÅ få drømme oss bort litt.
Og det har jeg gjort ikveld! Herregud, har dere sett innom Gina Tricot i det siste? Jeg blir gal av alt det fine de har der!
Smakebiter på hva jeg VIRKELIG ønsker meg og mener jeg trenger:

Gina Tricot  

  

   

    Ellos:
 Nå skulle jeg vært rik, nå...
Oh my lord. Kan det ikke bli julaften nå!?

Eksterne hardisker...

1
... blir ofte glemt!
Jeg har en tendens til å glemme at jeg har gamle bilder lagret, men i dag kom jeg på det!
Og det er så mye koselig å se tilbake på ! F.eks cruise med verdens herligste gjeng!
Hadde et fantastisk år sammen med verdens beste venninne! :
(Sorry, HAHA! :D)
... og flere år skal det bli <3

Jeg har fått noen høst-blinkskudd:

.. forhåpentligvis blir det flere av dem også ;)

Det er rett og slett koselig å se igjennom slike bilder.
Bare så teit at eksterne hardisken min driver å klikker litt så jeg må kjøpe meg en ny og ta backup av alt sammen.
.. men igjen så er det verd det ;)

Zumba!

1
Nå har jeg akkurat vært på Zumba med Stine (søstra mi) og shake'a litt ass! :)
Jeg vet ikke, men i følge søss så var ikke denne timen så bra. Det syns jeg igrunn ikke jeg heller for når jeg blir sliten så mister jeg konsentrasjon og da klarer jeg ikke følge med hva som skjer :P
Hun mente vi skulle gi det en sjangse til da bare for å være sikker ;)

Vi var jo på 3T Leangen i dag og på torsdag har vi booket Zumba på 3T Rosten som etter min og søss sin mening er MYE bedre! Så blir spennende å se :)

I går hadde jeg den hardeste treningsøkten sålangt! Jeg økte vektene på alle apparater, intervallt-trening på tredemølle i 30min og uttøying i 10min. Var en skikkelig herlig, men tung økt!
Etter treninga dro jeg ut for å møte Heidi Er lenge siden jeg har hatt overskudd til å dra ut etter trening altså.. Og da igjen i HØYE HÆLER! Stolt over meg selv :)
Vi dro på Choco Boco, kjøpte oss kakao og kaffe og bare prata skiiiit.. Ble enig om det at vi måtte ta oss en tur ut på fredag nå som hun har blitt 20år gammel! Så det blir bra ;)

Planen min i dag er enkel!
Vaske klær, rydde og sortere. Så kommer Stine og vi skal ha Taco-aften her i mitt lille krypinn! Blir koselig <3

Ha en fin dag!

Penger på kontoen

0
Endelig!
Nå har jeg hatt NAV på telefonen og de sa at jeg skal få pengene mine til helgen, altså det betyr at det er slutt på all venting!
Nå kan jeg begynne å handle inn litt hyller osv slik at alle bøkene mine kan komme opp på veggen. Og mikroen min da ;)
I tillegg er jo høsten/vinteren rundt hjørnet og jeg sikler etter en vinterjakke på ellos.no. Den er så nydelig!

Ikke sikkert jeg får råd til den enda da. Har en del ting jeg må prioritere først. Menmen...
Men de er på vei! Wohoo!

Ellers så sliter jeg litt med header for tiden, som dere ser. Den får stå tom foreløbig!

Er det noe nytt da? Hmm. Ikke egentlig..Ikke annet enn at jeg har begynt å trene. Og på tirsdag og torsdag er jeg booka på Zumba! HERLIG! Gleder meg til å prøve. 

Senere kommer det en oppdatering på det med sykehuset, trening og slike ting. En ny start

0
Ja, da er jeg tilbake på den gamle bloggen min. 
Hvorfor? Fordi jeg savner igrunn vanen med blogg.no. Stresset, inspirasjonen, alt annet tull.. Både godt og vondt. Rart, I know. Men slik er det bare.
Jeg har jo startet et nytt liv her i Trondheim. 
Her trener jeg og prøver å spise sunt. Leser du videre så skjønner du litt mer hva jeg skal :)
Trivelig å være tilbake iallefall!


Heisann!
Jeg er Linn Marita. Ei jente på 20år fra ei lita bygd på nordmøre, men som har de siste to årene bodd både i Oslo og Stavanger. Har tidligere bodd i Trondheim og nå er jeg tilbake dit.
Denne gangen for å slanke meg.. Jeg skal sette i gang noe stort med meg selv og skal ned hele 45kg. Det kan være vanskelig for ei jente på 20år med alle de nydelige fristelsene irundt seg, men jeg har bestemt meg.
Jeg har fått permisjon fra skolen jeg kom inn på, flytta fra min aller beste venninne, Karoline, for å komme hit. Jeg er nærme familie og kjente, noe som er veldig bra.

Det jeg skal gjøre:
Jeg har nå blitt henvist av en lege her på Aure (har bodd her for sommeren) til St.Olavs på en overvektsklinikk der. Nå sitter jeg å venter i spenning for å høre om jeg har blitt tatt opp til å være med på et prosjekt der som skal være med på å behandle mennesker med overvekt. Så dette kan bli spennende!
Er også en del andre ting som skal undersøkes.. Bl.a om jeg har søvnappnè. Men det får vi ta som det kommer.
Ellers blir det en del trening, spise sunn mat og prøve å være mest mulig aktiv.
Jeg leter også etter mennesker som er på samme stadiet som meg og/ eller som har GODE tips å komme med til f.eks mat, treningsøvelser og livsstilsendringer. Jeg tar imot alt av gode råd! :)

Så kan jeg fortelle dere litt hva jeg liker da..


Jeg er en kreativ sjel som ELSKER fotografi. Jeg har drevet aktivt med det i 4år og har en del gode kontakter. Jeg er svært heldig som har fått disse mulighetene og jeg er stolt av meg selv for å ha turt :)
Jeg er også veldig positiv av meg. Og svært familiekjær.
Singel er jeg også, men det prøver jeg jo alltids å gjøre noe med ;)
Har en stor forkjærlighet for kunst, spesielt kroppskunst. Jeg har nå tilsammens 5 tatoveringer hvor noen er store og noen små. En piercing kan jeg også skryte på meg.

Om det er noe dere lurer på så må dere IKKE nøle med å kontakte meg på mailen som dere finner øvers til venstre her.

- Linn Marita

(Dette er fra et innlegg jeg publiserte tidligere. Ting har skjedd siden da og det skal jeg fortelle mer om senere)
Facebook Bloglovin Twitter

Rosa stjerne Widgets

Follow on Bloglovin

Hvit stjerne Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak Den som gir seg, er en feiging!. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av Silje Lien
hits