Et liv uten fatshaming? Jatakk.

0

Er dere kommet i gang etter påskeferie?
Det har jeg også, såvidt..

Uken har startet rolig med behandling, legetime og avslapping. Har vel slappet av litt vel mye nå så må komme i gang med trening.
Det er mye jeg vil komme i gang med:

- Trening
- ASMR-videolaging
- Jobb
- Husarbeid
- Tegneoppdrag
++

... men jeg har rett og slett ikke hatt energi.
Trening skal jo føre med seg energi så vi får prøve å komme i gang med dette uken her, tror jeg. Jeg har iallfall masse innlegg planlagt oppi hodet mitt når det kommer til behandlingen min og skal sette av en kveld denne uken hvor jeg skriver noen av dem. Er viktig å dokumentere dette.. ikke bare fordi det er et spennende emne som kan nåes ut til utrolig mange, men også for min egen del. Det er fint å ha et sted på internett hvor jeg kan lese om det "som om jeg selv skulle skrevet det". Det er jo søndag i dag og det betyr ny uke i morgen. Og i morgen skal jeg være modell igjen for Bærre Lækkert på Melhus. Denne gangen på en privat motevisning.
Det kommer til å bli utrolig spennende! Har aldri jobbet som modell på motevisning før så jeg gleder meg skikkelig!!

Jeg har i det siste blitt mer og mer trygg på meg selv.
Jeg vil på ingen måte glorifisere fedme og si at det er HELT OK å være skikkelig overvektig, men jeg vil heller ikke si til en person som er overvektig: "Du BØR virkelig gå å slanke deg, miss/mister!"
Jeg mener det er viktig for en overvektig person og komme til det punktet hvor en selv føler for hva som er riktig å gjøre. Ingen andre en den selv kan gjøre noe med det og da må h*n være klar for dette. Ingen kan på noe som helst måte stresse det fram. 

Selvfølgelig, helse er viktig.
Jeg plages med ledd og muskelsmerter, tung pust og mangel på energi. Mye av dette er kommet av overvekt, men det er også kroniske smerter som har fulgt meg hele livet. Og jeg har ikke vært overvektig hele livet :)
Jeg vil gjerne stå opp en morgen og føle det er lett å kle på seg, vil gjerne føle at det er null problem å knyte skolissene, vil føle at jeg kan tøye kroppen min uten at øvelsene blir for "korte" på grunn av at lemmene er for store og lignende. Jeg vil gjerne alt dette, men jeg vil også leve i en kropp PER DAGS DATO som jeg likevel kan elske og være stolt av. OG det er jeg! Jeg er glad i kroppen min. Jeg føler meg heldig uansett. 
Jeg har en mann som aksepterer meg og utseende mitt. Han liker meg slik jeg er og det setter jeg stor pris på <3

Jeg har klær å gå i og er ikke redd for å vise fram kurvene mine. Det er det ingen jenter som må være.
Vi må snu denne fatshamingen. Vi må vise verden at også overvektige mennesker kan blomstre og være vakre selv om vi er større enn "idealmennesket"r

Fatshaming er kanskje et litt ukjent begrep her til lands, men det har eksistert utrolig lenge. 
I tegnefilmer så blir de dumme, strenge, stygge eller slemme karakterene tegnet som enten skikkelig tjukke eller veldig tynne. Har dere merket det?
Det er ikke bare i tegnefilmer heller, men også i vanlige filmer.

Ellers så har vi også denne diskrimineringen mot overvektige i forhold til jobb. Det er også Fatshaming.
En person som f.eks søker jobb på lager kan risikere å havne i den bunken som avvises på grunn av overvekten, rett og slett fordi de ikke tror vi klarer jobben. Med en gang er beslutningen tatt og sjangsen blir ikke gitt. Dette kan vi se overalt.

Vi er jo mennesker vi også og alle fortjener en sjangse uansett hvilke helseårsaker det måtte være.

Men som nevnt, vi må prøve å snu på dette.
Det ligger så mye negativt i det å være overvektig. Vi er også flotte mennesker :) Slutt med fatshaming. Gå videre i et liv UTEN fatshaming! 

Fatshaming er mobbing.#fatshaming #komoverdet #nytrend #etlivutenfatshaming #fatshimgermobbing #welovecurves #værstolt  

 

 

Modell: Linn Marita - say what?

0

NYHETER HOS BÆRRE LÆKKERT IGJEN :D

Tror dere denne jenta klarte å holde seg hjemme da eller? Nånei. Så på facebook at de hadde fått inn plenty nye varer. Da tok jeg turen utover til Melhus som er ca en halvtime unna og prøvde klær! Jeg har fått et kjempebra inntrykk av butikken og gjengen som jobber der. For en herlig atmosfære!

De spurte så fint om jeg kunne stå modell for dem i dag også og jeg var ikke tung å be!
Jeg storkosa meg som vanlig og fikk masse bra feedback!
De har en del bukser på salg nå til bare 99kr og jeg kjøpte med meg en hjem! Bilder kommer i morgen.

Ellers har dagen min vært rolig. Vi har dog akkurat kommet hjem fra Taekwondo-trening. Småen ville så gjerne prøve seg litt. Det virket veldig bra! Så da blir det en trening nr 2 også :)

I morgen er det en ny behandlingsdag og jeg er spent på hva dagens tema blir. 

 

#WeLoveCurves #Nyheter #Bærrelækkert #Mote #Bigandbeautiful #værstoltavdegselv 

Dagens Antrekk

0

Dagens antrekk ble med mobilkamera. 
Sliter litt med å finne tid til å ta slike profesjonelle bloggbilder med selvutløser og stativ, men skal vel finne en løsning en dag :)
 

Cardigan fra Gina Tricot  //  Toppen fra Bærre Lækkert Melhus  //  Bukse fra ASOS  //  Sko fra Adidas


#dagensantrekk #welovecurves #favorittbutikk #bærrelækkert #sommerklær #adidas #ootd

Dagens Antrekk

0

Fredag!
Ny dag i med masse sol og varme (ja, jeg drar den så langt og sier VARME.. det varmet godt i solveggen)

I dag våknet jeg etter en meget urolig natt, sliten.. fantes ikke uthvilt. Men likevel stod jeg opp og gjorde husarbeid før jeg bevegde meg på behandling.
I dag gikk vi tur i finværet etterfulgt av avspenning. Knallfin start på helgen, spør du meg!

Antrekket var vårlig. Ingen skjerf, lue eller votter! Bare en skikkelig STATEMENT-jakke:

Jakken er selvsagt fra Bærre Lækkert og er skikkelig god på. Passet perfekt i varmen i dag! Topp fra Zizzi, som også føres hos Bærre Lækkert, men som er kjøpt for en god del år tilbake. Tights fra Lindex. 

Fikk mange komplimenter på denne! 

#OOTD #dagensantrekk #zebrajakke #bærrelækkert #zizzi #welovecurves


 

Fotoshoot i solskinn

2

Det ser ut til at våren er kommet for fullt til Trøndelag.
Vært noen flotte dager med solskinn og milde temperaturer.. og når fruene på Bærre Lækkert spurte så fint om jeg kunne avfotograferes med noen av nyhetene i butikken dems, nølte jeg ikke et sekund. Hadde det utrolig gøy!! 
Jeg har handla en del på denne butikken i det siste og dette antrekket SKAL jeg ha. Det ble dog ikke med meg hjem i går.
Det jeg kjøpte i går kommer litt senere.

Buksene er i modellen Sanna, men de har den også i Nille. 

Som dere ser er jeg en stor dame og det stopper ikke meg i å være glad og lykkelig. Det burde det ikke gjøre til noen andre heller!
Så er du en jente eller dame som er noen kilo ekstra og som går å føler deg skamfull og flau for det ekstra du bærer på, så er jeg sikker på at damene på Bærre Lækkert kan få deg til å blomstre og skinne. Det fortjener du!

Aksepter hver kurve du har på kroppen. De forsvinner ikke over natta. Aksepterer du dem så vil du få det så mye bedre med deg selv. Og er du der i livet, som meg, hvor du prøver å gå ned i vekt, endre livsstil og bli sunn.. Tror du ikke at det vil føles bedre om du i mellomtiden behandler kroppen din som et tempel? Det er jo den eneste kroppen du har, hvorfor ikke pynte mer på den?
Jeg vet med meg selv at det gjør veien mot en sunnere livsstil litt lettere. Jeg elsker følelsen av å glitre i hverdagen.  

 

#stormote #mote #skjønnhet #welovecurves #bærrelækkert #plussizefashion #værgladikroppendin  

Nye klær - Kurver er ELSK!

0

Jeg var innom en lekker butikk på Melhus utenfor Trondheim i går med min kjære søster.
Vi var på utkikk etter en butikk som vi hadde hørt litt om. En klesbutikk som fører litt større størrelser. Siden jeg er en str 50 så sliter jeg litt med å finne meg klær i vanlige butikker som Cubus, Carlings, Bik Bok o.l. Jeg sliter også med å finne klær i bra kvalitet.

Vi hadde hørt om denne butikken som heter Bærre Lækkert, en butikk som fører opp til flere merker, men som kanskje har mest av merket Zizzi.
Jeg har vært en del innom Zizzi før og liker mye av det, men det jeg likte SVÆRT godt med denne butikken var at de førte flere merker som f.eks CarmaComa, BSR by Sofie Rasmussen + flere!

Noen bilder fra gårsdagen:De har både smykker, vesker og klær i alle typer farger og fasonger. De har en fargepalett som virkelig passa meg!
Jeg er en ganske rockete jente og liker å kombinere forskjellige materialer mot funkie farger og slikt. En klar favoritt var denne toppen. Jeg kjøpte faktisk både buksen og toppen.Denne buksen er U*N*I*K! :D
Jeg har aldri eid noe som dette og syns den er ekstremt kul! Tenkte å vise dere noen flere bilder av den litt senere, hva jeg kombinerer den med og lignende :D

Toppen brukte jeg i dag da jeg var på behandling og slik så dagens antrekk ut:

... og jeg fikk en utrolig respons!
Tusen takk til alle som har kommentert og likt :D
Gleder meg til å treffe de fine damene igjen!
Men nå er det natta! 

Soon to be Halloween

0

Ah, er det noe jeg relaterer høsten med, så er det Halloween.
Eller Allehelgensaften.. Vi skal hedre de døde, dere!!

Hehe.
Vel, for meg er det bare en unnskyldning for å få lov til å kle meg ut skikkelig, drikke i godt lag og dra på byen og kose rævva av meg :D
Og det er nettopp det vi skal gjøre til helgen. Ja, vet.. Halloween er ikke før på torsdag i neste uke, men vi skal likevell feire på forhånd.

Jeg har noen dilemmaer, tho.

Poison Ivy, vampyr eller creepy dukkejente?

Tror kanskje jeg vil helst gå for dukkejente, men vampyr er så enkelt.. Vi får se!

Noen inspo-videoer til min kjære trofaste lesere:

Denne er så søt. Helledussan!!
... men denne er også jævlig fin!
Nææ.. Åh! 
Skulle ønske jeg hadde tid, råd og alt det der til å være alle de tre forslagene, hahaa..
Men slik er det da ikke.
Skal du på Halloween-party?
Eventuelt, hva skal du kle deg ut som? 

 

 

Wanties

0

I går skrev jeg under på arbeidsavtalen til nyjobben min!!!

Kjempespennende. Har skikkelig sommerfugler i magen nå. Gleder meg skikkelig til mandag!

I dag har jeg vært innom der jeg har vært i praksis siden april og sagt Hade og sånn.. Det var  litt trist da, men kommer til å stikke innom senere i år bare for å si Hei! :D

Over til noe annet..
Newlook.com og Everything5pounds.com.
To nettbutikker med plus-size størrelser, samt at de er billige! Helt genilalt.. det er ikke alt på den "Everything 5 Pounds"-siden som er fint, men fant noen godsaker som skal få bli mine etterhvert! 

Oh my lord.

WANTIES

Everything 5 Pounds:

Tilsammen: 150kr... ca.. uten frakt, men likevell da dere....
De har også sko og vesker. Og små størrelser også :)

NEW LOOK:

Så nå kan bare lønna komme, hehe. 
Vel, må jo betale regninger og sette av litt penger til sparing først, såklart.. Og.. ikke alt dette blir bestilt med det første, for å si det sånn. De 3 første gensrene vil jeg svært gjerne ha.. Samt boots'n!
Så vi får se.

Ønsker alle ei hjertelig god helg! 

 

 

Stikkord:

Mote-inspo

5

Åh, gud.
Jeg er skikkelig blakk for tiden, men klarer ikke å holde meg i skinnet likevell. Jeg bare MÅ inn å se på nyhetene på Asos.com.
Jeg har handlet mye på denne siden oppigjennom siden de har en Curve-kategori for oss som har kurvene på plass. Og det liker jeg! Er ikke mange av de nettstedene, gitt..

Mine favoritter sålangt:

Buksene:

 225kr       184kr


235kr    306kr


255kr      255kr

409kr

Prisene er jo ikke så aller værst heller liksom.. Åh! Hva med å begynne å spille i lotto, Linn?

Toppene og genserne:

'
102kr        163kr 


122kr     286kr 


460kr (denne er mye lengre enn vist på bildet)      255kr

Kjolene da, dere...:


255kr     306kr

358kr    460kr

460kr

Den siste her... den er sukkersøt <3

Jeg har lyst på alt!
Huff, nå må jeg slutte før jeg tar alle sparepengene og dundrer løs på nettsiden....

Ønsker alle en flott helg!

 

Likte du noen av klærne? 
Har du noen gang handlet på Asos.com?  

Nye klær

0

Jeg er bare en liten tur innom for å ønske, først og fremst, min kjære stesønn Sebastian til lykke med 5årsdagen! :D
Stemor er veldig glad i deg <3

Og så er det jo en fantastisk fredag. Sol og fint vær.. ikke sånn kjempetemp ute, men det duger til ikveld...

... for da skal vi på konsert!
TNT og Within Temptation!

Kommer til å bli saker.
I går kom også pakken min.. ENDELIG!
Tok nesten 2 uker før jeg fikk den.. men iallefall.. Alt passet fint, men syns jakken virket veldig stor.. sånn type VELDIG stor..

Men jeg liker'n!


Tightsen passet også veldig fint :D
Bedre bilde av den kommer seinere, tror jeg.. Vistes ikke så godt hvor kul den faktisk er på dette bilde :P

Så DETT VAR DETT!

Nå må jeg shine litt leilighet før folk kommer! 

Rødt hår // Høstmote

0

Wow!
Takk for alle de herlige tilbakemeldingene :)
Og tror jeg gleder mange nå, spesielt min kjære samboer.. men ja, jeg har farget håret rødt. Eller... foreløbig er det rødbrunt i følge han, men det blir etterhvert.
Må ta det litt steg for steg denne gangen. Forrige gang fikk jeg litt tyggishår og brukte altfor mye penger på drittfarger. Nå er jeg litt mer erfaren og kan herved velge det jeg VET funker på mitt hår.

Men som sagt, tar det steg for steg.

På mandag så kjøpte jeg en rødfarge fra Olia som jeg ville prøve å få.
Hadde bleking fra før av så klæsjet det oppi håret først. Ventet en stund og så at svartfargen begynte å lysne betraktelig. Vasket det ut, tørket det og så farget jeg det med en Oliafargen.
Fargen var nydelig... i hodebunnen. Og dette er nok en farge jeg vil ha på hele håret etterhvert :) men må bare vente en måneds tid før neste blekeprosess kan begynne.

Og nå er jo snart høsten her også!!
For de som følger bloggen min så vet dere kanskje at jeg elsker høstmoten. Høstfargene.. mørkeblå, mosegrønn, khakigrønn og svart. Burgunderrød er også helt nydelig.. spesielt sammen med grått. Åh..

Men ja.
Jeg er svak. Veldig svak.

Høstmoten er kommet i butikkene og jeg skal straks innfri med meg selv et shoppeforbud. Det samme shoppeforbudet jeg og noen venninner hadde før sommeren. Nemlig; Ikke noe shopping før vi har gått ned 10kg!

Denne starter jeg med fra 1.sept så før det bør jeg handle inn basics... og kanskje noe ekstra :D:D:D:D

Ja, for det har jeg nemlig allerede gjort.. iallefall den "ekstra"-biten.
Disse blir mine de neste dagene :D

 

Jakken, altså.. 

Og det beste av alt; disse to tilsammen kostet meg bare rundt 400kr.
JAJAJAJAJA, det er egentlig penger jeg absolutt ikke har. Men høstjakke; det trenger ALLE.
Og jeg hadde uansett tenkt til å kjøpe meg en ny tights siden alle mine er så hullete... Så.. ja.

Kommer til å se i postkassen MANGE ganger for dagen.. Elsker høstmote. Elsker nye klær. ELSKER DET!!!  
Red vs Black

13

Djises, jeg savner rødt hår.
Og det som er så ekkelt er at når jeg hadde rødt hår så husker jeg så godt at jeg sleit med å finne klær som passet meg og fargen.
Men nå klarer jeg ikke se på de negative tingene med rødt hår og ønsker virkelig å få det igjen.

Jeg traff jo ei herlig britisk dame i Tunisia som var frisør. Hun hadde en rosarød bob og det var så nydelig! IKKE det at jeg skal klippe meg igjen.. Aldri!
.. men fargen hennes var så fantastisk.

Hun bruke semipermanent i balsamen sin en gang i uken for å holde fargen frisk og fjong.
Jeg fikk tilogmed navnet på produktet hun brukte og hun sverget virkelig til dette. Det het Crazy Color bt Renbow, eller noe lignende.. Og fargen var Fire Red no. 56.
Nå vurderer jeg det virkelig.... avfarge håret mitt EN gang, kure livskiten ut av det og så farge det rødt igjen.

VS.

Det er så vanskelig.
Hva mener dere?


 

Dag 1 - Mitt siste innkjøp

1

Beklager for sen update.
Jeg skulle jo starte med denne utfordringen som strekker seg over 30dager.
Jeg hadde tilogmed på meg buksa jeg kjøpte meg forrige uke, i dag!

Og likevell glemte jeg å ta bilde og blogge for dere....

Men uansett..
Jeg fant bilde på nett!
Og jeg kjøpte meg denne buksen fra Generous-avdelingen hos Lindex for 399,-
Eller, jeg fikk den av pappa'n min da :D Verdens snilleste!! 

Jeg skal ta et bilde av den på meg i morgen.. Før den har noen søte detaljer nede ved anklene.. Glidelås, nemlig!
Så ja. Det kommer noen bedre bilder senere :D 

Nå har jeg forresten shoppestopp helt til jeg har gått ned 10kg.. 
Så vet dere hva? På mandag skal jeg på trening og svette skikkelig.. I tillegg starter vi for fullt med opppussing samme dag så detta blir gøy! 

Ønsker alle en flott lørdagskveld/natt videre!!
BE SAFE! 

Ingen shopping før jeg har gått ned 10kg til..

30

Jeg har herved bestemt meg!
Fra i dag av den 29.04.2013, skal jeg ikke kjøpe meg noe nye klær før jeg har gått ned minimum 10kg til.
Nå er jeg på 114kg (samme som forrige uke) og det er litt bummer for min del. Prøver jo å gå ned 1kg i uka, men er ikke alltid like lett.

Men ja.
Så nå; alle penger jeg opprinnelig bruker på klær skal jeg legge av. Og de skal jeg bruke på nye klær når jeg har gått ned 10kg til. 
Forhåpentligvis så er jeg da inne i en str 46/48. Nå er jeg 50!

Wish me luck!!

FOTD

0

Jeg så Mitt Store Fete Greske Bryllup eller hva den nå enn heter for en liten stund tilbake.. og vil bare quote mamsen i den filmen:

In the home the men may be the head, but the women is the neck and the neck can turn the head at anytime ;)

Syns det var litt morsomt sagt!
Og det er kanskje noe sannhet i det også.. :D
Hun sier også noe slik: In the kitchen we may be the lamb, but in bed we are the TIGER.. :D  ...eller noe sånt. Hun er så morsom.

Har du sett den filmen?

Nå stikker jeg til byen.. Hadepåbade.
Vil..shoppe..nå..

8

Åh, det har kommet så mye fint i favorittnettbutikken min, ASOS. 
Jeg blir gal!

I mai skal jeg i bryllup til min kjære onkel og hans kjære Signe og i den anledning så må jeg ha meg en kjole.
Jeg fant kjolen. Jeg fant den 1 1/5 måned før bryllupet :D

Det er den helt til venstre i denne ønskekollasjen:


Fargen er jo helt fantastisk! Skikkelig skogsbær-farget. Minner meg litt om en yoghurt..!? Weird.

ALLE disse klærne vil jeg ha.. Eller.. Ha kropp til å kunne gå med.
Spesielt shortsene.. Når jeg er i utlandet så bryr jeg meg ikke særlig stort om jeg har for store lår til å gå i shorts, men her i Norge blir man NEDSTIRRET hvis man våger å gjøre noe slikt. Så det har jeg gidd opp.. :) Det går bra her hjemme, da.. Her får jeg komplimenter uansett hva jeg går i :D

Men ja.
De lyseblåe shortsene med blonder på er en klar favoritt. Så søt!!
Og den stripete skjorten fra Ellos.no. Den må jeg ha før jeg skal til syden i sommer.

Blir gal. Må slutte med denne wishlist-greia før jeg blir ruinert.

  

Wishlish - Spring2013

6

Akk, som jeg gleder meg til våren, dere... 
Solen skinner HARDT inn mot vinduene våre nå og jeg merker varmen som kommer inn veldig godt..
Det føles herlig!

Men..
Reiser jeg meg opp for å se på utsikten så ser jeg bannskapen som ligger på bakken enda.
Mangel på gåsunger på trærne, mangel på synet av plææææn, mangel på syn av folk i vårmoten..
For meg er det litt trist.

Men sånn er det å bo i Norge.. også da i Midt-Norge.

Jeg får holde meg til å lage søte kollasjer på picmonkey.com i stede.
Alt dette er fra Asos' sin Curve-kategori:

 
Klarer nesten ikke vente til våren plutselig dukker opp.
Må få gjort unna påske nå og ønske april velkommen... da tror jeg det begynner å skje ting! 

Ny bikini

8

Jeg sliter jo egentlig veldig med å finne meg bikinier osv.
Nå har Kappahl kommet ut med årets første bikinier og jeg var så heldig og sikre meg et par i (nesten) min størrelse. 
Og den er knallrosa!

Jeg elsker fargen. 
Skal også teste den ut i morgen i Husebybadet etter trening. Blir nok bra!

Fikk den også på tilbud siden det var 30% for alle varene i butikken for medlemmer i dag :D Woop woop!

Håhå, råååsa bikini til vi skal til Tunisia (forhåpentligvis) til sommeren :D Gleder meg så inderlig!

Ellers i dag har jeg vært på møte med jobbkonsulenten min og snaaart blir det sånn at jeg starter i praksis. Det ser jeg veldig fram til nå. Etterhvert som jeg er ferdig i praksis så begynner jeg jo å tjene penger.. Åh, skal bli godt.

Har også vært på livsmestringskurs i dag også så er ganske sliten i hodet, men det går i grunn fint for tacoen er i magen og jeg skal slappe av resten av kvelden :D
Godt godt godt!

Hva har dere gjort i dag da? 
Pannelugg-klipping gone wrong...

16

God fredagskveld, kjære barn!

I kveld er det biffkveld og vi gleeeder oss. Vi skal nemlig prøve med en asiatisk peppersaus som vi kjøpte på en asiatisk butikk i går.. Den smakte HELT himmelsk på finger'n.. så det blir spennende!
I dag har jeg også farget etterveksten min samt klippet luggen min.
Andreas syns det vises veldig godt at jeg har klippet den selv, men.. er ikke det litt søtt da?

Jeg orker desverre ikke bruke 3-4-500kr for å klippe luggen.....
Da gjør jeg det like gjerne selv.

 
Litt småskeiv her og der.. men det er greit.
Som nevnt farget jeg etterveksten.. Eller rettere sagt hele håret.. FORDI at det hadde blitt rødsvartbrunt.. Og jeg er jo lei av rødskjær.
Neste gang kommer jeg til å kjøpe med en kald nyanse.. Kanskje litt blått i.
Denne gangen brukte jeg bare H&M sin i fargen 2.0 Total Black. Den har jeg brukt i flere år!

Her i sorthvitt fordi at dere skal få slippe å se hvor mye farge jeg sølte utover hele panna mi :D Mohohhaha!

Men uansett.
Fornøyd med resultatet. 
Begynner å bli en real kløpper på hjemmefarging.

I morgen er det lørdag. FULLSTAPPA en sådan!
Søstra mi kommer og henter meg kl 1050. Da blir det fotoshoot hjemme hos henne. 
Så skal jeg rett hjem, rett på trening, rett hjem, dusje, sminke, spise.. og så blir det RETT PÅ JENTEKVELD etterpå! 

Denne jentekvelden har vi prøvd å fått til lenge nå og ENDELIG er helgen her. 
Kommer til å bli fantastisk. 11 herlige jenter skal drikke seg gode og fulle for så å slå seg løs på byen etterpå. Det kommer til å bli DRONNING! ;;)) tog du an!?

Nåååå skal jeg begynne med maten!
Vi bloggast! 

Dagens antrekk/makeup

4

JEG ER SÅ SLITEN!

Oh my lord.
Først Moholt for å levere Basse. Så på trening.. Gikk på mølla i 48minutter før jeg måtte løpe på glattisen og i regnvær hjem, ta en kjapp dusj, legge sminke og så dra RETT på kurs.
Etter kurs så fristet det å ta bussen rett hjem, men måtte ned til byen en tur for å handle. Just my luck.. I massivt regnvær.

Missforstå meg rett, jeg har plentig ganger sagt at jeg ELSKER regn.
Og det gjør jeg også.. Så lenge den ikke er kombinert med noe av det værste som er, nemlig snø!

Så det så.
Kom hjem, heiv maten i ovnen (laks i folie), spiste med fammen og nå er det sofatid resten av kvelden.
Blir også tidelig kveld for jeg er så innmari trøtt.

Null energi.

I morgen er det en ny dag med jobb og trening. Eneste forskjellen er at i morgen skal vi ikke hente Basse i bhg. Barnefri til søndag.
Blir rart. Det er alltid rart og stille her når han drar.. men slik er det bare.

 Nå fikk jeg sykt lyst på noe godt.. En kopp te med noe attåt.
Namnam.

Håper ellers at alle har hatt en fin dag!

Dagens antrekk og makeup:

Dårlig bilde, men jeg var all black så da var det i grunn ikke så interessant :D haha.

 

 

Månedens Antrekk - Februar

6

Det hender seg svært ofte at jeg pleier å ta et antrekksbilde før jeg drar på jobb..
På jobb er jeg alltid like optimist om at macene der klarer å få det til slik at jeg kan overføre bildene over på macene.. men hver gang blir jeg like skuffet.
For det går bare ikke.. -_-

MEN!
Bildene ligger ta på telefonen min.. og venter .. og venter..
Og det hender seg jeg glemmer dem litt.

Så nå har jeg samlet noen av antrekkene mine..
Jeg bare STORGLEDER meg til den dagen vi vår soverommet vårt klart og jeg kanskje kan ta noen bilder der inne i stedefor ut i gangen hvor det er svært dårlig lys og det blir den samme posisjonen hele tiden, hahaha.. Oh well.. Someday!


Enjoy!

Månedens Antrekk - Februar

0

Det hender seg svært ofte at jeg pleier å ta et antrekksbilde før jeg drar på jobb..
På jobb er jeg alltid like optimist om at macene der klarer å få det til slik at jeg kan overføre bildene over på macene.. men hver gang blir jeg like skuffet.
For det går bare ikke.. -_-

MEN!
Bildene ligger ta på telefonen min.. og venter .. og venter..
Og det hender seg jeg glemmer dem litt.

Så nå har jeg samlet noen av antrekkene mine..
Jeg bare STORGLEDER meg til den dagen vi vår soverommet vårt klart og jeg kanskje kan ta noen bilder der inne i stedefor ut i gangen hvor det er svært dårlig lys og det blir den samme posisjonen hele tiden, hahaha.. Oh well.. Someday!


Enjoy!

Dagens Antrekk

6

Heiheihallå.
Stod opp grytidlig, leverte Bobben i barnehagen og så DRO JEG PÅ TRENING.
Tidlig.. veldig tidlig. Eller.. Kl 0845 var jeg i gang. 60min på mølla ble gjort unna, løp hjem for å hoppe i dusjen og gjøre meg klar til kurs.
Og slik så man ut:

Jeg likte dette antrekket veldig godt, jeg. Veldig vanlig, men litt søtt likevell.
Elsker mine kjære Converse så det gjør ikke noe hvis våren kommer nå.. :D

Hvordan har deres start på uka vært? 

Dagens Antrekk

2

Vi fikk ta tidlig helg i dag.
Kl 1215 fikk vi beskjed om å dra oss ut i sola og nyte helgen.
Det er jo ganske kjekt, tenkte vi.. og dro avgårde hjemover. Nå er jeg hjemme og venter på at Andreas skal komme slik at vi kan dra og sjekke ut priser på opppussingsprosjektene våre.
Det blir så spennende! Er så mye vi skal gjøre.. Slå ut veggen mellom soverommene (vårt og gjesterommet), totalrenovere gangen, gjøre ferdig siste små tingene på kjøkkenet og badet OG legge gulv på stua.. Etterhvert skal vi også montere peis... eller varmepumpe.. Vi får se!

Så i dag skal vi rundtomkring å sjekke ut priser.. Det blir koselig! Slike dager liker man..
I tillegg er det biffkveld etterfulgt av masse kjærestekos og artige program på TV'n.. Ligger an for å bli en knallbra dag!!!

Og slik ser man da altså ut:

Nå skal jeg kose meg videre med burnen min (det er jo fredda) og så håper jeg bamsen min er her snart!

Dagens Antrekk

0

I dag, dere... i dag skulle jeg egentlig begynne på gjesterommet/rotrommet.
Men vet dere hva? Det er så altfor "fint" vær ute til å gjøre det så i stede blir jeg med søstra mi og niesa mi på City Syd en tur.

Jeg skal ikke handle eller noe.. eller. Det var man jo i grunn aldri!
.. jeg burde iallefall ikke... ;)

Sånn ser man da ut til anledningen:

Utrolig dårlig kvalitet på bildene... jeg vet.
Får forhåpentligvis kameraet mitt i dag og da lover jeg bedre bilder. 

Noen dager er dette digitaltkameraet helt greit, men i dag ble totalt utvasket i ansiktet og de ble rett og slett uklare.. uansett hvor bra lys det var. Rart!

Uansett.
Senere i dag blir det trening. Tar meg en runde kondisjon i dag siden jeg er helt FERDIG i bena etter knebøyen i går. 
Så etter City Syd blir det trening.. 

God helg da, dere! 

Innkjøp

4

Haha, jeg skrev inn tittelen..
..så kom opp tittelen: Innkjøpsvideo..

Så kom jeg på den utrolige lame'e videoen jeg lagde sist.. og så lo jeg litt stille for meg selv.

Derfor lager jeg innlegg nå, haha.
Jeg kjøpte meg 3 ting..En tights, en genser og hodetelefoner.. Svært billige hodetelefoner, sådan.

 Genseren og tightsen er fra H&M:

 

Jeg hater egentlig neonfarger.. men fant ut i dag at det er kun hvis det er heldekkende neon.
Hvis det er f.eks nøytal og neon sammen i f.eks striper, da går det bra! :D


Jeg syns den var litt søt!
Og i tillegg var den faktisk ganske varm, haha. 

Hva syns dere? :D

Dagens Antrekk

10

Good pre-evening! ... som Sheldon Cooper ville sagt..

Fredagen er her igjen.
Uten farrang denne gangen, heldigvis.

Jeg hadde STORE planer om å starte på rotrommet i dag, men etter mye forsinkelser både med psykolog, busser og div så kom jeg meg ikke hjem før nå.
Og det er litt kjedelig.. for om 1,5time så kommer bamsen min hjem og vi skal på trening.. så blir ikke mye tid innpå det lille massivt rotete rommet, gitt.
DERFOR, dere.. Så utsetter vi det til i morgen, hahah! :D ... etter jeg har vært å aket med niesa mi og søstra mi.. og etter jeg har vært på trening... :D

Jeg er mester på utsette kjedelige ting.

Men ja, slik så man ut første del av morgenen i dag:

Så fant man ut at dette var ikke så kømfy som jeg trodde det ville bli..
Så det ble dette heller:

Så slik er det.
Rakk også å dra med meg noe fra sisterest av januarsalget, iiih.. (Ikke frik ut nå, Andreas.. Det kostet bare 50kr :D)
Det kommer i neste innlegg ..

SÅ STAY TUNED!
Ved å "stay tuned" så kan dere like facebook-siden min som dere finner HER, HER og HER.. :D 
Er ikke jeg morsom? :D

Dere som liker Instagram osv..
Der kan også følge meg her: Eller følg meg på Bloglovin ----> 

Ha en fin fredagskveld, da!
Ikke gjør noe jeg ville gjort ;)

 

 

Dagens Antrekk

5

Genser, Ellos. Bukse, Lindex. Sko, Din sko.

Så slik ser man ut i dag. 
Denne genseren er så god og varm. Og søt! Den har litt sånn kjolepreg, noe jeg liker veldig godt ved den.
Den er litt for stor da, så må prøve å sy den inn litt.

Har i tillegg det svarte skjerfet mitt fra Gina på, men det hadde jeg ikke når jeg tok bildene :D

Enjoy! 

MAC Leppestift - Diva

9

Jeg er en sucker for leppestifter for tiden.
Spesielt mørke, litt lillaaktige.

Er ikke så lenge siden jeg kjøpte meg en MAC-leppestift som var nesten helt sort.
Den har jeg bare brukt en gang, tror jeg.. og jeg vet ikke om jeg har baller til å bruke den igjen..

Så i dag kjøpte jeg meg en ny en som var litt mer rødlig:

MEET THE DIVA!


Den yter ikke fair justice i det lyset jeg hadde på badet. 
Men på det første bildet kan dere se den bedre. Der tok jeg med blits, nemlig! 

Ah, jeg elsker MAC-leppestiftene.
De er myke å ha på, tilfører fuktighet samt at de varer LENGE uten å være en stain. Er ikke så fan av stains, jeg..

Her ser dere pakningen:

Som dere leser (og kanskje ser) så er dette en matt leppestift. 
Jeg har tidligere hatt problemer med matte leppestifter med tanke på uttørking av leppene osv.

Det opplever jeg aldri med MAC. 
Jeg sverger til MAC sine leppeprodukter.
 

Gårsdagens Antrekk

7

Fortsatt ekstremt dårlig bildekvalitet. SO SO SORRY!
Men etter søndag så blir det, forhåpentligvis. Da skal jeg sitte barnevakt til niesa mi og da har jeg også muligheten til å stjele tilbake speilrefleksen min.
Tenkte også å prøve å lage en video til dere med den etterhvert nå :) We'll see how it goes!

Men ja, glemte å poste "dagens antrekk" for dere i går, så jeg poster det nå, jeg.
Andreas liker virkelig ikke den genser'n - han mener det ser ut som en sykehusskjorte.. haha.

Men den er kømfy! Genser, Freequent. Leggings, Lindex. Skjerf, Gina Tricot. Klokke, Primo. Armbånd, H&M.

Ingen som har sett det at jeg har et megastøvete speil da?
Det syns jeg er godt gjort.

Skal gjøre noe med det i dag.. Lover..

Ønsker alle en fin helg!
Håper dere likte antrekket.

Hva skal dere gjøre i helgen? 

Facebook Bloglovin Twitter

Rosa stjerne Widgets

Follow on Bloglovin

Hvit stjerne Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak Den som gir seg, er en feiging!. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av Silje Lien
hits